Kto to wczoraj mi podrzucił ulotkę za wycieraczkę na parkingu pod biedronka na hetmanskiej? [emoji14]
Mojej dziewczynie się tak spodobało, że powiedziała żebyśmy się wybrali w piątek [emoji14]
Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Printable View
Kto to wczoraj mi podrzucił ulotkę za wycieraczkę na parkingu pod biedronka na hetmanskiej? [emoji14]
Mojej dziewczynie się tak spodobało, że powiedziała żebyśmy się wybrali w piątek [emoji14]
Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Zapewne ktoś ze stałych bywalców copiątkowych spotów. Nie chwaląc się (bo nie o to w tym chodzi) Rzeszów ma (licząc procentowo liczbę przyjeżdżających na spoty do liczby mieszkańców miasta) największe spoty w Polsce. Bywa na nich i ponad 30 Alf a regularnie ponad 20. Jest to świetna promocja marki , w dodatku całkowicie za darmo.
Serdecznie zapraszamy w najbliższy lub jakikolwiek inny piątek na Podpromie :)
Pozdrowienia dla "emaryta":D Piotrka - Czarny 28, który dzisiaj jadąc autostradą w kierunku Tarnowa "pędził" może 90km/h ;)... I bat od CB to ma chyba by być bardziej areodynamicznym....:D :D :D
Pozdrowienia z super hiper zajebistego Peugeota Partnera w kolorze biały brud.... :D :D :D
Pozdrowienia dla alfaholika pracującego na parkingu przy PKSie w Rzeszowie. Pozdrawia czarna alfa 156 SW ze śląska. Mam nadzieję że niedługo będę miął okazję być na podkarpaciu i przyjechać na spot.
Hehe wniosek jest prosty, jak widać nie wszyscy kierowcy alfa romeo to wariaci drogowi... No ale i tak na samej górze stawki są kierowcy audi i bmw, ci to dopiero mają nasrane w głowach. Wiadomo że nie ma co uogólniać, jednak statystycznie, jak tak jeżdżę i obserwuję to wniosek jest prosty. Idioci z bmw przesiedli się na audi, a ci z innych marek na bmw. Niemniej wiadomo że nie wszyscy są takimi parszywcami.
Widzisz Czarny_28, jakiś czas temu pisałem że jak się spotkamy to Ci pomacham, akurat tego dnia poważnie zachorowałem i 2 tygodnie z życiorysu a teraz jakoś Cię już nie widuję w okolicach :)
Załącznik 185744
Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki od 147 widzianej przed chwila na Politechnice pod budynkiem L :D jak milo zobaczyć Alfke na ramkach ;)
Zaparkowana tak, żeby nikt nie zarysowal :D
Siemka. Czy ktoś mi dzisiaj podniósł wycieraczki koło Jyska w Jarosławiu? Szukam sprawcy, bo szwagier się wypiera :P
He he. Nie ja , ale wiem kto ;p