Pozdrawiam wszystkie Alfy stojące pod GWSH :)
Printable View
Pozdrawiam wszystkie Alfy stojące pod GWSH :)
Pozdrawiam wszystkie widziane dzisiaj Alfy :D dużo ich było i dużo ludzi mi machało więc aż ciężko zliczyć ;) Dzięki bardzo wszystkim za poprawienie humoru :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 która dzisiaj przede mną przejechała koło 19 w Ornontowicach, thx za awaryjne, ja nie zdążyłem ;)
Pozdrawiam stojąca 147 SBE (Azzurro Fantasia o ile dobrze kojarzę) stojąca pod przychodnią koło Contact Center. Na osiedlu Tysiąclecia w Katowicach :D
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 (z czerwonymi skórami) mijanego jakieś 20 min temu na Toszeckiej (koło maca)... ale hitem było lambo gallardo (wprawdzie na austriackich numerach), które przez chwilę jechało przede mną obwodnicą Kopernika.
Nie wiem, czy mi się tylko wydawało, ale wczoraj jak wracałem z meczu Wisły na Wolbrom chyba jakaś ciemna 147 mi mrugnęła. Ja jechałem niebieską 156 na KOL. Jeśli ktoś stąd, pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla grafitowego sport wagona z ramkami na rejstracjach SB wyprzedzanego przy tunelach w Bielu dzisiaj cos po 9 awaryjki odwzajemnione:)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 SBI... spotkanego wczoraj na ul. Mazańcowicka o godz. 18 dzięki za pozdrowienia ;) awaryjne były ;)
Pozdrawiam granatową 156 parkującą w Nowej hucie przy Łopackiego na os.Złotej jesieni.