Ano wiadomo
Ale na zime 235/45/18 dla mnie jest w sam raz
Printable View
Ano wiadomo
Ale na zime 235/45/18 dla mnie jest w sam raz
-40mm Noviteca . Ebol znalazł z Reichu wyjdzie komplet koło 600pln z przesyłką . A u ciebie ten MAK jest w 18"?? Strasznie wysoko stoi . Jaki profil?? Jak 225/40 to rozumie bo przy 18" feldze w 159 to mało taki setup wypełnia nadkole . Ja mam 18" 235/45/18 to jak na 18" to dość balon ale już lepiej optycznie leży na aucie .
Nazar, tak 225/40 18 cali, dlatego zastanawiam sie na sprężynami, pytanie czy -35 czy -40 mm.
powiem wam że moim zdaniem 225/40 r18 to nie jest dobry rozmiar do 9-ki
mam taki teraz u siebie i źle mi się na tym jeździ mimo tego że lubię niski profil
a zawias w dół jak najbardziej tak
Czy mogę prosić o wizualizację tych felg: http://www.felgimomo.pl/index.php?id...roller=product
właśnie w rozmiarze 17" na srebrnej 159sw (zdjęcie jest np w galerii)?
Nazar czy te 600 zł to komplet w sensie spring + amor na jedno koło czy same 4 springi. Bo jeśli same springi to chyba trzeba pomyśleć też o amortyzatorach przy takim obniżeniu.
[QUOTE=gebeth;1554545]Czy mogę prosić o wizualizację tych felg: http://www.felgimomo.pl/index.php?id...roller=product
właśnie w rozmiarze 17" na srebrnej 159sw (zdjęcie jest np w galerii)?
Gdzieś już jest zrobiona wizualizacja z tymi felgami w tym dziale.
[QUOTE=IamICEman;1554558]To ja już pytałem kiedyś o te felgi i faktycznie ktoś znalazł foto 159 z tymi momo ale był to czarny sedan na większej i również czarnej feldze. A ja po prostu chciałbym wiedzieć jak antracyt 17" zgra się z moim autem. Nowe momo w tym rozmiarze z fakturą na firmę wyjdą mnie chyba nawet taniej niż używki proponowane czasem przez alcesa i miśka (chyba, że wystawiają faktury).
Nie wiem czy wystawiają faktury :D Ale gdzie kupić taniej używki tylko trzeba szukać :) np.Nazar kupił za śmieszną kasę 19" oryginalne z Ti-były wystawione za 1300zł .
17" to mała felga do 9tki.
Węgorz robi najlepsze wizualizacje to go popsoś:)
Nie wiem czy wystawiają faktury :D Ale idzie kupić taniej używki tylko trzeba szukać :) np.Nazar kupił za śmieszną kasę 19" oryginalne z Ti-były wystawione za 1300zł .
17" to mała felga do 9tki.
Węgorz robi najlepsze wizualizacje to go popsoś:)
19" to dla mnie za dużo, kasę jaka pochłonie dobre ogumienie i zadbanie o takie koła wolę przeznaczyć na zawieszenie (właściwie jego część :mad:) z dobrymi amortyzatorami i springami. Sam wygląd felgi to dla mnie za mało. Zwiększanie rozmiaru felgi ma zbyt mały wpływ na prowadzenie przynajmniej w zakresie 17 - 19". WEDŁUG MNIE ;)
A prośba o wizual jak najbardziej była kierowana do Węgorza.