Oczywiście ja nie bronię tutaj handlarzy bo wg. mnie każdy sprzedawca (handlarz czy prywatny) powinien być w oczach nabywcy auta jako potencjalny oszust a oględziny auta wykażą czy tak faktycznie jest.
Printable View
Oczywiście ja nie bronię tutaj handlarzy bo wg. mnie każdy sprzedawca (handlarz czy prywatny) powinien być w oczach nabywcy auta jako potencjalny oszust a oględziny auta wykażą czy tak faktycznie jest.
Hehehe,
jak wspomniał ktoś stronę wcześniej, zaczynają 159 na zachodzie rozdawać za darmo... http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C30834263.html
To już jest faktycznie trochę przegięcie pały ;)
Eeeee... zaraz przegięcie :) to polskie realia "handlowe". Powinni karać za takie rzeczy i to naprawdę solidnie.
- - - Updated - - -
Podbijam raz jeszcze z prośbą o zerknięcie Waszym fachowym okiem co jest nie tak (patrząc na zdjęcia). Z góry dzięki - mam ochotę ją obejrzeć na żywo ale mam parę ładnych kilometrów i nie wiem czy opłaca się inwestować czas i kasę...
Wczoraj było 43.500zl dzisiaj 42.500zl....Cena śmiesznie niska ( na mobile za rok, dwa lata starsze liczą sobie na nasze od 50k ).
Gdzie tu przekręty? Czy raczej częsci wyeksploatowane i nadające się do wymiany ( wahacze, pasek rozrządu itd. itp. ) a może stuknięty był? :)
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-0...C30908368.html
Było już kilka stron temu, zderzak z przodu od Brery,dodatkowo jakby źle spasowany.. Ogólnie jakaś taka nijaka ta Alfa :P
a to byl model bez klap wirowych??Chyba ze kupiles 1.9 8V albo 2.0 JTDm ewentualnie 16V z usunietymi klapami??
- - - Updated - - -
strazak fotel kierowcy jest tak zdarty ze szok,a Ty mowisz, ze wyglada bardzo dobrze.Moja ma 163 tys i nie mam tak zdartego boczka fotela.
- - - Updated - - -
przod od brery,na tyle oznaczenia tez w nieodpowiednich miejscach.Ogolnie w Olkuszu ponoc szrotem powiewa.Bylem sam ogladac jakies 3 lata temu 159 i zrezygnowalem bo od razu bylo widac ze skladana i spawana byla
Ten zderzak to strasznie kole w oczy gdyby nie on pewnie któs skusiłby się na to auto.