ja moze za jakis czas kupie spidera ;) tylko musze miejsce znalezc zeby gdziec trzymac... korci mnie tez nowa alfa.... ale cos wiekszego potrzebuje ;)
Printable View
ja moze za jakis czas kupie spidera ;) tylko musze miejsce znalezc zeby gdziec trzymac... korci mnie tez nowa alfa.... ale cos wiekszego potrzebuje ;)
159 sport wagon zrobi robote[emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
no tak tylko czekam na cos nowego :) juz mnie zmeczylo grzebanie przy 5-6 latkach :( do normalnej jazdy potrzebuje czegos pewnego a na "niedzielne" podroze moze byc jakis klasyczny spider :)
dacia w tym momencie to auto do zadan specjalnych ;) wozilem ostatnio plyty kamienne na chodnik ( ok 900 kg), drzewo 2,5 m :P o szafach, oknach, czy podlogach nie wspomne ;) wykanczam teraz duza sypialnie na poddaszu :)
Jony jak tam przeprowadzka? :P
Przeprowadzka luzik miesiąc czekalismy na meble z pl ale w połowie października dotarły(cały sprinter max dlugi) w niecały tydzień posklądem wszystko i mieszkamy☺ Jeszcze kilka rzeczy zostało do ogarnięcia,ale wszystko w swoim czasie. Generalnie cały dom mieliśmy wykończony tylko umeblować wiec nie było tak źle☺
- - - Updated - - -
U mnie też jest,ale za wybudowanie chcÄ… bodajże 8k a autem i tak nie wiade í ½í¸‚
Miał juz ktoś urwana szpilke kolektora wydechowego w 159 czy jestem pierwszy tutaj?
Chyba jestes pierwszy ;)
ja to nawet jeszcze 159 nie miałem :D
Kupiłem cale przednie zawieszenie nowe gorne,dolne wachacze,lączniki i nowe amory a ta focha strzeliła.
- - - Updated - - -
Pablo kupowałeś ramke do swojego radia? Bo kupiłem przed świętami Pioneerka i lekko wystaje z ori ramka,wiedziałem,że tak będzie ale swego czasu misiek z forum dorabiał ramki do 159. Chyba,że coś na ebayu ?