Witam, to moja, sorki że z takim opóźnieniem odpisuje, ale lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam
- - - Updated - - -
Witam to moja, sorki że z takim opóźnieniem odpisuje, ale lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam
Printable View
Widzę że grono alfaholików w Jaśle się rozrasta. Pozdrawiam jasną GT na tablicach o ile się nie mylę 1AV1 widzianą wczoraj na Kadyiego. Mogłem coś pomylić bo akurat skręcałem z Kościuszki i skupiłem się na sprawdzaniu czy są ramki klubowe czy nie... :)
Bardzo często widuję tą panią w Jaśle, natomiast nigdy nie zwróciłem uwagi na ramki, zawsze moja uwaga skupiała się na kierowniczce :) :)
Pozdrawiam kierowców złotej GT na blachach RKL (mijaliśmy się w N. Dębie) oraz pięknej beżowej 159 na Dekutowskiego w TBG.
No i jeszcze właściciela GT z klubowymi ramkami, parkującej na Kochanowskiego w TBG.
Jeżdżę od niedawna czarną 159 i pewnie będziemy widywać się częściej w okolicy.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z 156SW RMI.... na ramkach forum który machał mi wczoraj na światłach skrzyżowania S74 i ul. Warszawskiej w Kielcach. Za późno zauważyłem ale żona odmachała :)
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156SW RLU na kołach TI widzianego dzisiaj chwilę przed 18 na Rejtana w Rze na wysokości media marktu. Ja też w srebrnej 156SW wyjeżdżalem z parkingu pod media Markt ;-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ha, tak myślałem że to Ty :P dobrego nosa miałem :D
Noo u mnie 18" to jednak widać :D no i wzór jakiś taki niespotykany a ori ATS :P
Pozdrowienia dla łuk4sza, którego strąbiłem dzisiaj na krakowskiej w Jarosławiu[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka