pozdrowienia dla Kierownika w 155 z blachami KTA albo KWA (nie pamietam :D) widzianego w okolicach bodajże Zawiercia jak na Częstochowę śmigałem :) Przywitane i pożegnane :)
Printable View
pozdrowienia dla Kierownika w 155 z blachami KTA albo KWA (nie pamietam :D) widzianego w okolicach bodajże Zawiercia jak na Częstochowę śmigałem :) Przywitane i pożegnane :)
Około godziny temu, Bytom-Pogoda okolice Shella widziany "Nazar" było trąbione, kiwane i migane awaryjnymi.
Pozdrawiam
Pozdro dla 2-óch czarnych 147 na balachach KOS, które leciały jedna po drugiej dzisiaj, około 8-9 rano w miejscowości Ryczów... a także czarnej 147 na blachach KWA, która dolatywała do ronda Andersa w Wadowicach około godziny 10. ;)
Pozdrawiam biala Giuliette mijana dzisiaj kolo 10:20 kolo Sarniego Stoku w BB, lapki byly :)
pozdrawiam wlasciciela lub wlascicielki AR 156 kolor cosmo blu czy jakos tak 2.4 jtd na SK ramki klubowe na parkingu podziemnym reala w tychach
a ja pozdr kierowce czewonej wypucowanej 166 ok godz chyba 12 jak leciala kolo liceum chemika w osw. piekna, ja stalem na parkingu kolo swojej belli :) z bratem, ktory jak ja zobaczyl to powiedzial ze taka alfa to faktycznie w czerwonym lakierze by sie dopiero prezentowala :)
A ja pozdrawiam Alfistę w czarnej 156 sedan, z bagażnikiem na dachu, wczoraj około godziny 23 przy wieży TV na Bytkowie w Siemianowicach :D kolega stał do skrętu w lewo a ja śmignąłem na ciemno zielonym Mitsu Outlanderem siwym - nie mignąłem bo stwierdziłem że uznasz mnie za dziwaka :P (auto od ojca.. Alfa odpoczywała pod domem w tym czasie :D )
pozdrawiam widziane 2 Alfy 147 w Rybarzowicach..prawdopodobnie byli to Lola i Sołtys ale nie dam sobie głowy uciąć za to :) ehh piekna ta GTA
a ja pozdrawiam 159 widzianą w osttatniej chwili na gónych wałach w Gliwicach ramki były rejestracja chyba SG lub SGL