Jo pozdrawiam 159 białą widzianą dziś w KAto na szybkiego ruchu która zwie sie Murckowską Bielską itp :P Awaryjki były ramki 4turbo to nawet gonić niechciałem :)
Printable View
Jo pozdrawiam 159 białą widzianą dziś w KAto na szybkiego ruchu która zwie sie Murckowską Bielską itp :P Awaryjki były ramki 4turbo to nawet gonić niechciałem :)
To był chyba dakar :p, tylko powiedz czy miał czarny dach :)
niepamiętam ale wszystkie szyby przyciemnione i kierowcy też widać nie było :P
A ja pozdrawiam kierowcę widzianego przed godziną bordowego spidera w Katowicach na Sobieskiego koło Stalexportu. Aż mi się ciepło zrobiło:) Ja stałem 5 metrów dalej, na parkingu za płotem:)
Pozdrawiam właściciela chyba czarnej (ciemno było...) 166 która stała na poczatku ul Modrzejowskiej w Scu nr rej SL 364x2 ok. godz. 16.30, autko widziałem już kilka razy w Scu, jest to ktoś z naszego forum chyba, ja akurat zaparkowałem moją Smoczycę na ul. Kościelnej:). Pozdrawiam również właściciela 156 2.4jtd na światłach na ulicy Sienkiewicza nr. rej. SO xxxxG
Pozdrowienia dla coxu :P, mam nadzieje, że pochwalisz się Q2 :P
Hitman twoją też stała pod Auto-Ital?
Ta :D dokładnie, a ja myślałem że Was zaskoczę że Wiem o Q2 w GTA od coxu :D
Moja Alfinka stała tam z powodu tego problemu z falowaniem - okazało się że trzeba wyczyścić przepustnicę, przepływkę i zrobić adaptację :) Alfa już śmiga jak marzenie ;] Pozdrawiam :)
a ja pozdrawiam właściciela czarnej 159SW 1.9 JTDm na blachach WR widzianej wczoraj w okolicach MAKRO w Dąbrowie Górniczej/Sosnowcu. Stałem obok na światłach-trąbiłem ale nie zareagował. A potem już mnie nie dogonił ;)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 na ramkach z rejstracjami DW co grzebal przy jakims puncie na orlenie w pszczynie kolo mc donalda. ja tankowalem sluzbowegp kangoo.
pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 147 widzianej na parkingu pod Kauflandem w DG ok godz 18.00 :)