Pozdrowienia dla Alfisti ciemnej Alfy GT ,której migałem po 22 w Siechnicach ;)
Printable View
Pozdrowienia dla Alfisti ciemnej Alfy GT ,której migałem po 22 w Siechnicach ;)
wczoraj w Jelcarze widziana z Ramkami 159 SW DOL oraz rozmowa z kolegą ze 156 ze stickerbomb - pracuje tam przy ubezpieczeniach ;)
Pozdróweczka dla Flatbeet widzianego wieczorem w sobotę w Świdnicy ;) powiem Ci że twoje opony to taki znak rozpoznawczy ;)
ja potrzebuje jednej sztuki ale pewnie jednej nie sprzedasz wiec proponuje trochę sie targować i daje 30pln. oczywiście mogę po nie podjechać w wyznaczone miejsce ale najważniejsze czy pasują do 156 1.9 JTD 2002r (wnętrze po lifcie) jeśli chciałbyś odsprzedać odezwij się :) pozdrawiam :)
przy okazji jakiś tydzień temu mijałem się na Muchoborze okolice rakietowej(na rondzie) z srebrną oramkowaną 147-były pozdrowienia z obydwu stron :)
Pozdrawiamy "czerwone 156" !
DSW przed FL widzianą na trasie Prochowice - Wrocław walczącą w trudnych warunkach z dużym ruchem na drodze :) to wyprzedzanie przed przejazdem w Wilczkowie nie było mądre, zważywszy na to że z naprzeciwka jechała ciężarówka, a i droga pod górkę troszkę nie pozwoliła się rozpędzić (?!)
DW po FL na Braniborskiej z "łapką" - też machnąłem, ale nie wiem czy na czas :)
Przed 16ta na Dubois widziana 156 TAXI z ramkami :D sciągnij ledy z przodu kolego bo to wsiursko wygląda
pozdro
widziana 147 FZG na wyścigowej, komu machałem? :)