peugeotem 205 :) no bo ty mnie napewno nie widziałeś, wyjeżdzałem z bocznej a poznałem Cie po lotce i tylnich lampach :)
Printable View
peugeotem 205 :) no bo ty mnie napewno nie widziałeś, wyjeżdzałem z bocznej a poznałem Cie po lotce i tylnich lampach :)
No to niewątpliwie byłem ja. Również pozdrawiam.
Pozdrawiam kolegę ze 156-ki niechcąco przytrzymanego dzisiaj przy wyjeździe ze świlczy;)
Również pozdrawiam, nie było tak źle :D Trzeba czasem furę przegonić!!
:D na początku myślałem żeby spróbować Cie gonić, ale teraz jak zobaczyłem (3,2 GTA Q2) to widze, że dobrze że nie zaczałem:P
Szacun;)
korzen ja raz tez probowalem go gonic jak jechalismy na placki po wegiersku ale zapomnialem ze akurat wyjalem z bagaznika drugiego TS napedzajacego tylnia os i odpuscilem ;)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na numerach KDA **** stojącej często na Hanasiewicza, nie było klubowych ramek - wizytówka wylądowała za wycieraczką, zastanawiam się czy to ktoś od nas, albo czy ktoś zaglądnie do nas ;)
A ja przedwczoraj jechałem z UK do Krakowa - A4rka i widziałem kilka Alf ale nikogo z forum najwyraźniej. Mimo wszystko pozdrawiam chłopa. Może to dlatego że leciałem o 2giej w nocy. Ale chyba i tak razem staliśmy 2 godziny w korku na A4 pod Opolem. Po stłuczce 4 samochodów zamknęli autostradę :D