zacznijcie jeździć moją trasą, to na pewno machanie i mruganie nie zostanie bez odzewu :D
Printable View
zacznijcie jeździć moją trasą, to na pewno machanie i mruganie nie zostanie bez odzewu :D
Wczoraj w okolicach psar ciemna 147, łapka w górę i pozdro :P
Warto się pozdrawiać nawet jeśli dla niektórych jest to walka z wiatrakami ponieważ to właśnie wyróżnia nas spośród innych użytkowników marek ;)
e tam od razu za debila :P , tak jak napisał pocieszny to nas wyróżnia, że jako nieliczni potrafimy witać się na drodze... jak to powiedziała moja mama która ostatnio jechała ze mną " wita się marka nie kierowcy " i może coś w tym jest bo przecież przypadkowo napotkanego kierowcy nie znamy ale łączy nas jedno... AR ;)
Cała przyjemnośc w tym że alfa cię pozdrawia (no dobra kierowca) ale kierownika muscinę czy też zenscinę możemy pierwszy raz na oczy widzieć. Jest to miłe choć fakt niezbyt często spotykane :) I nieraz jest tak że na trasie jak błysnę alfie światłami to widzę w lusterku wstecznym jej światła stopu ;P;P
Pewnie mam troche pecha i dlatego nie dostaję odpowiedzi. Zauważyłem w tym pewną prawidłowość, kiedy widzę w jakimś nowszym modelu AR paniusię z toną tapety na buzi i pseudofterku, wiek powiedzmy po 40, lub dziadka tak po 60, to nie ma co liczyć na odzew. Łatwiej jest trafić na odzew w starszym modelu AR.
Pozdro dla kierownika 156 SW w dieselku widzianego dzisiaj na Milenijnej. Kolega skrecal w lewo z bardziej lewego pasa. Podkladki zauwazylem jak juz naturalnie bylo za pozno, bo ja mocno zaaferowany bylem organizacja imprezy przez 2 telefony :P
Jak ktokolwiek do mnie macha i mruga i nie ma odzewu to sie nie martwcie - jak nawet czlonkow wlasnej rodziny na ulicach nie zauwazam! :P
Pozdrawiam również.Ty chyba jechałeś później w kierunku Maślic - bo ja skręciłém w kozanowską.
Ja też się staram pozdrawiać innych alfaholików niestety jak kolega napisał wcześnie głupio się czuje gdy mi nikt nie odpowie. A z drugiej strony to też nie mam tak podzielnej uwagi żeby wszystkich dostrzegać :|
Teraz będzie Ciekawie jak policyjne alfy wyjadę na ulice :) i jak będą reagować gdy będą im migać machać ;-)