Napisał
Sylwester+
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. Miałem do dyspozycji Stelvio w miniony weekend. I powiem(napiszę) tak. Było to autko z 280 KM silnikiem. Jeździ się tym pierwsza klasa. Już wcześniej byłem na jeździe próbnej ale co innego przejechać się samemu. Jazda po mieście jest bardzo wygodna. U nas w mieście rondo na rondzie a żadnego kręcenia kierownicą nie było. Lekko i płynnie. Aha , do czego zmierzam? Ano do tego co już pisałem, do moich wątpliwości związanych z bardzo precyzyjnym układem kierowniczym. Za miastem na "esce" do 130 km/h auto nie sprawia żadnych problemów. Dopiero jak się zbliżałem do 140 km/h i więcej musiałem się bardziej(nawet jeszcze bardziej) skupić na prowadzeniu. Uważam, że może i można przyzwyczaić się do tego układu kierowniczego ale tak jak w dotychczasowym moim aucie to nie jest. Ten układ kierowniczy wymaga większej czujności w czasie jazdy i raczej nie należy odrywać rąk od kierownicy.:) Ogólnie rzecz biorąc jazda była bardzo przyjemna i ludzie (częściej faceci) oglądali się za autem.