Nie sprawdzałem w Giulii ale teoretycznie system elektrycznego hamulca powinien korzystać z ABSu, czyli zarzucenie tyłem na ręcznym nie powinno się wydarzyć. Ktoś to sprawdzał może np. w zimie? ;)
Printable View
Ale po co, skoro jest napęd na tył? :)
Jak nie masz "Race" to systemy nie pozwolą na kręcenie bączków.
Pozwolą. W Dynamic, możesz latać. Naprawdę na wiele pozwala w zamiataniu tyłem. Widzę, że masz. Pobaw się ;)
Pytanie "lakiernicze" dot. stelvio. Do 2019 dolne części karoserii (listwy nadkoli, progi, zderzak tylny) były z czarnego plastiku.
Czy w rocznikach od 2020 wzwyż te elementy są aluminiowe, czy też pomalowano plastiki?
Noszę się z zamiarem dostosowania samochodu wizualnie do nowszych modeli i nie wiem czy bawić się w lakierowanie istniejących
elementów, czy też szukać używek.
Panowie, właśnie oglądałem jakąś kolejną prezentację Giulii (tym razem polift) i rzuciła mi się w oczy uszczelka na szczycie maski (jak na fotce), której u mnie nie ma. Tam gdzie ona powinna być są spinki, które miały ją trzymać ale uszczelki brak. Czy Wy macie tę uszczelkę w waszych Giuliach?Załącznik 276346
No właśnie na zdjęciu jest polift i ma tą uszczelkę, a ja mam auto 06-2019 i są dziurki, a nawet kołki powciskane, ale jak pisałem bez uszczelki.
2016 - mam