A pod manufakturze w niedzielę jest gdzie zaparkować obok siebie samochody?
satinelle86 - ja też nie mieszkam w łodzi a jakoś jak mogę to staram się podjechać te 30-40km.
Printable View
A pod manufakturze w niedzielę jest gdzie zaparkować obok siebie samochody?
satinelle86 - ja też nie mieszkam w łodzi a jakoś jak mogę to staram się podjechać te 30-40km.
Moim zdaniem na ciepłe dni dobrym wyjściem jest Tulipan przy Piłsudskiego. Jest w centrum, zawsze jest dużo wolnego miejsca i nie trzeba się zastanawiać czy w ten miesiąc jedziemy pod Obi czy Port. Ale w zimę ze względu na parking zadaszony to właśnie Port ewentualnie Galeria. Może zrobimy ankietę, będzie sprawiedliwie? :)
tak, tak...wiem leniwa jestem i nie chce mi się jeździć przez całe miasto...i na dodatek mam typową kobiecą przypadlość, czyli brak orientacji w terenie i często się zdarza, że snuję się po mieście śliczną białą alfą szukając drogi do domu i jednocześnie łamiąc wszelkie przepisy drogowe ( łącznie ze skręcaniem w lewo z pasa do skrętu w prawo hahah):D .
spot na manufakturze w weekend nigdy się nie uda...bo tam nie ma gdzie się wcisnąć w weekendy. w ciagu tygodnia faktycznie miejsce by sie znalazło...
Niech już zostanie ten Port- jest zadaszony i wiem jak tam dojechac nie gubiąc sie po drodze. może wreszcie się zmobilizuję i dotrę na spot.
pozdrawiam.
pitu pitu pierdu pierdu, chcesz to przyjedź nie chcesz to nie. Na spotach jest zawsze prawie stała ekipa i jakoś nikt z nas nie marudzi, że kawałek dojechać musi...
dlatego wlasnie bywam czasami:):P
jak nie przyjedziesz w końcu 75 to będziemy się gniewać :P
zgadzem sie z przedmówcami, na zimę to lepiej pod dachem typu port, silver screen, latem dla mnie to nie ma znaczenia gdzie.
jak to ktoś kiedyś powiedział nie ważne gdzie, wazne z kim :)
satinelle86 - zawsze możesz napisać na forum i dołączyć sie do kogoś kto będzie jechał na spot, lub najprostrze rozwiazanie navigacja ;)
satinelle to teraz bedziesz miala szanse bo nastepny spot jest wlasnie w porcie :)
Siemanko.Ja zime odpuszczam.Fura w garażu aż do kwietnia.Zobaczycie mnie dopiero na wiosne.Pozdro:-))
4 grudnia Ikea godzina 12ta, kto się wybiera??