Panowie odbiegacie od tematu jeśli chcecie dyskutować o serwisach proszę założyc stosowny wątek
Printable View
Panowie odbiegacie od tematu jeśli chcecie dyskutować o serwisach proszę założyc stosowny wątek
czesc,
ile czekaliście na nową Julcię? od momentu zamówienia do odebrania z salonu? dziś zamówiłem. czarna. 2.0 diesel 170KM, distinctive + dodatki i pakiety.
System pokazuje 20 kwietnia 2011, dealer mówi, że maj....
Ja zamówiłem w zeszłym tygodniu, ma być na Wielkanoc.
1.4 MA Distinctive Rosso Alfa.
Panowie przy zakupie proponuję przemyśleć wybór czerwonej skóry.
U mnie po dosłownie 3000 fotel kierowcy na dolnym poszyciu się zdeformował. Sprawa otarła się o FAP i w serwisie łaskawie zawieźli fotel do tapicera (podłożyli coś pod spód i teraz wygląda w miarę OK) ale już tak ładnego wyglądu jak fotel pasażera nie ma...
Dodatkowo czerwona skóra strasznie się brudzi do czyszczenia polecam gliptone (zaznaczam, że nie mam nic wspólnego z marketingiem/działalnością handlową na rzecz tej formy).
Hemmm... po obejrzeniu wyglądu skóry w testowej Julce w lipcu 2010 stwierdziłem, że kupuję jednak tkaninę :).
Swoja droga Gliptone stosowalo kilku moich znajomych i efekty bely rewelacyjne .... Osobiscie kupuje ich choinki zapachowe i tez jestem bardzo zadowolony
Skóra w Julce to nie do konca skóra naturalna. Boki foteli sa owszem ze skory naturalnej ale caly srodek jest z jakiejs skory ekologicznej czy cos, napewno nie jest to skora prawdziwa... ładnie wygladaja, ale nawet niektorzy sprzedawacy alf je odradzaja.
Ostatanie w alfach calkowicie zrobione ze skory naturalne fotele byly w Brerze.
Dlatego te "skorzane" fotele w Julce moga nie byc zbyt trwale :/
Uwazam ze optymalnym wyborem (patrzac pod katem trwalosci i wygladu) sa raczej fotele skora + mikrofibryla.
btw.
Dzis odbieram moja nową QV-ke 8C, YUPI :))))))))))))
Bogato :).