Jak to się mówi - proście a będzie wam dane. Jedyne czego potrzebuję to dane do przelewu bo ich nie otrzymałem - napisałem e-mail w tej sprawie :)
Printable View
Jak to się mówi - proście a będzie wam dane. Jedyne czego potrzebuję to dane do przelewu bo ich nie otrzymałem - napisałem e-mail w tej sprawie :)
witam
niestety z powodów osobistych nie bede mógł sie pojawic na zlocie, w zwiazku z tym mam do odstapienia miejscówke z torem, rajdem,impreza tzw full wypas dla dwóch osób...
osoby zainteresowane prosze o PW
nawet nie macie pojecia jak mnie serce boli
pozdrawiam.
Równiez mam do odsprzedania 2 miejsca (noclegi +tor) na ten zlot.
Info na priva
Zacząłem się zastanawiać nad jedną rzeczą...
Otóż jadę na zlot i jeżdzę po torze w Biłgoraju.
Mam tylko OC a nie mam AC. co dzieje się w przypadku gdy wylecę z toru lub uszkodzę felgę albo zawieszenie??4
Jest na to jakies ubezpieczenie na torze??
Czy może w takim przypadku to niestety będę musiał zapłacić ze swojej kieszeni za naprawę??
:D żadne cywilne ubezpieczenie nie obejmuje jazdy po torze... nawet jak byś spowodował wypadek na publicznej drodze łamiąc przy tym przepisy ubezpieczyciel może ci nie wypłacić odszkodowania :)
a na to że właściciele toru będą pokrywać szkody po czyjejś nieumiejętnej jeździe to wiesz... tylko w Erze
U mnie niestety 2 miejsca + tor do odsprzedania. Gdyby był ktoś chętny to zapraszam na PW!
Że tak optymistycznie powiem... Zaczyna się :D
Co się zaczyna, lista rezerwowa chyba już jest:)
Na liście rezerwowej nie mamy już osób.