Od razu serce rośnie i buźka się śmieje na taki widok!
Mnie się marzy 1750 lub 2000 GTV Coupe :o no i GTV V6... i S.Z.
Printable View
Od razu serce rośnie i buźka się śmieje na taki widok!
Mnie się marzy 1750 lub 2000 GTV Coupe :o no i GTV V6... i S.Z.
Dzięki Adam.
---------- Post added 01-10-2011 at 05:49 ---------- Previous post was 30-09-2011 at 20:01 ----------
Cześć panowie. Dzisiaj ten festyn rodzinny na stawach. Który z was chętny zapraszam.:D.
---------- Post added at 05:50 ---------- Previous post was at 05:49 ----------
Nie powiem że było by miło jakby wpadło pare łanych alfek.:o
---------- Post added at 05:52 ---------- Previous post was at 05:50 ----------
Miejsce. Pilchowice ul. Stanicka. A mój numer jakby co to 517-48-55-57.
Cześć dziewczyny i chłopaki :)
sobota, 8 października, kończymy sezon letni. miejsce spotkania to stawy u Damiana.
Robimy tak jak ostatnio. Spotykamy się przed Auchan (godzina do ustalenia i zależna od tego kiedy z Damianem skończymy wymieniać wahacze :D).
Zakupy -> papieros -> lecimy na stawy.
Może zrobimy sobie jakieś mini zawody w łowieniu lub ma ktoś może wiatrówkę ? :) ( trzeba coś wymyślić ciekawego).
Nad stawem jak zawsze grill lub ognisko. Jeśli ktoś chce zna nami nocować niech da znać wcześniej.
pozdro z dolnośląskiego ale też śląska,
K13 & A
to zacznijcie od 6:00 wahacze wymieniać żeby szybciej skończyć i jedziemy nad stawy he he :)
Ja moge zacząć i o 5tej. Ale moim zdaniem machniemy to raz dwa. A potem imprezka panowie.
---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
Dobrze by było jakbyś wpadł do mnie jeszcze przed sobotą Adam. Podnieśli byśmy alfke i zerknął bym co i jak.:cool:
---------- Post added at 07:45 ---------- Previous post was at 07:40 ----------
Cześć. Ja w sprawie tych kółek dla ciebie. Odezwij się jak będziesz miał czas. Pozdrawiam. Damian.
Damian, od środy codziennie od 15 mogę być u Ciebie. A co do godziny, sobota 5 rano mi pasuje :D
Jak tam w ogóle wyszły te zawody ? był ktoś z forum ?
pozdrawiam,
Adam
siemka alfisci jestem z knurowa ,mam mały warsztacik w gliwicacz bojkowie postaram sie wpaśc pod auchana to pogadamy
Zawody były super. Fajne nagrody, wręczała je pani wójt. A ja w domu jestem cały tydzień bo mam L-4. Także jak będziesz miał czas to dzwoń i się umówimy.
---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
O 5tej jest jeszcze ciemno. Myśle że zaczniemy koło 7 mej i tak się powinniśmy się szybko uwinąć.
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
A z forum niestety nikt nie wpadł.
Dobra to czekam na fona.
---------- Post added at 04:54 ---------- Previous post was at 04:53 ----------
A w sprawie tego spotkania. Fajnie by było jakby było nas troche więcej jak ostatnio.