Andrzeju orientujesz się ile jest 166 z naszego forum w Lubinie i okolicy?? :P Dwie, moja i Twoja. Ja nie pojadę, mam już zaplanowany urlop na mazurach.
Printable View
Andrzeju orientujesz się ile jest 166 z naszego forum w Lubinie i okolicy?? :P Dwie, moja i Twoja. Ja nie pojadę, mam już zaplanowany urlop na mazurach.
Cześć wszystkim ! Co powiecie na mały wyjazd do świdnicy ? Ja pod warunkiem że nie sprzedam Alfonsa planuje się wybrać :) Zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/doln..._swidnica.html
I jak wybiera się ktoś ? Ja pod warunkiem że nie będzie padać to jadę , a Wy jak tam ?
świdnica, świdnicą, ale wiosenne przebudzenie może i u nas by się przydało? ostatnio było rozmowa o ognisku, miłym spotkanku, kiełbasce, może piwku? fajne miejsce gdzieś koło Koźlic ponoć jest. czas start - czekam na info kto byłby chętny ? nie piszę o konkretnym terminie, bo każdy coś....a im nas więcej tym weselej :) no może poza tym, że ramy czasowe zakreślam do miesiąca czasu - żeby nie było, że umawiamy się i umawiamy i nici z tego. więc jak Alfaholicy? damy radę?
Jakby coś takiego było, to ja się pisze.
I ja :D
ja jak najbardziej jestem za grillem, kielbase juz mam :D wiec moze w ten weekend???
Nie zapomnij parasola :)
AirAjti, jak już piszesz to pisz coś więcej niż uszczypliwości. Proponuje wstrzymać się z tym grillem aż pogoda bardziej się ustabilizuje.
Oj tam od razu uszczypliwości :) To jest parafraza zdania "przecież będzie padać"... chociaż z pogodą nigdy nie wiadomo.
Sam bym pogrillował... mmmmmm