Jak panowie z jakimś spocikiem? Da się na tą płyte rynku wjechać? Paweł dopytałeś żone o to?
09-01-2012, 11:05
moonraker3
Zgłaszam się! :)
09-01-2012, 11:11
Belfer
Jak by coś to ja się piszę. Tylko czy mnie tam nie zbiją za KGR:)?
09-01-2012, 13:10
Paweł_
Cytat:
Napisał laska
Jak panowie z jakimś spocikiem? Da się na tą płyte rynku wjechać? Paweł dopytałeś żone o to?
była na L4, dopiero dzisiaj poszła do pracy, więc na dniach ustali myślę do kogo to trzeba iść:)
Cytat:
Napisał Belfer27
Jak by coś to ja się piszę. Tylko czy mnie tam nie zbiją za KGR?
myśle że KGR w sączu jest milej widziany niż KNS i KLI:) opinia z obserwacji! ja mam daleko i dalej kto jaką ma rejestrację:)
09-01-2012, 13:34
laska
Cytat:
Napisał Belfer27
Tyle razy byłeś i się udało nie oberwać to i teraz się uda :)
09-01-2012, 15:46
moonraker3
Cytat:
Napisał Belfer27
No moderatora to my chlebem i solą powitamy. :)
---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:45 ----------
Cytat:
Napisał Paweł_NS
myśle że KGR w sączu jest milej widziany niż KNS i KLI:) opinia z obserwacji! ja mam daleko i dalej kto jaką ma rejestrację:)
No to kolego Pawle pojechałeś mnie i Grześkowi. :) Hehe. Ja na KNS a on na KLI. :)
09-01-2012, 16:25
Paweł_
Cytat:
Napisał moonraker3
No to kolego Pawle pojechałeś mnie i Grześkowi. Hehe. Ja na KNS a on na KLI.
heh,wszystko z obserwacji, dla mnie nie ma znaczenia kto jaką ma rejestrację:) kiedyś jak zrobią przepis że tablica zostaje z autem to wszystko się znormalizuję:)
09-01-2012, 16:47
laska
Cytat:
Napisał moonraker3
No moderatora to my chlebem i solą powitamy.
:adore:
09-01-2012, 17:34
moonraker3
Cytat:
Napisał Paweł_NS
heh,wszystko z obserwacji, dla mnie nie ma znaczenia kto jaką ma rejestrację:) kiedyś jak zrobią przepis że tablica zostaje z autem to wszystko się znormalizuję:)
No muszę przyznać że jest trochę racji z tymi rejestracjami. Chociaż jeszcze nie spotkałem alfistów potwierdzających tę regułę. :)