W piątek w stolicy wlkp się coś dzieje? Wolnego troszkę to może mała przejażdżka?......
Printable View
W piątek w stolicy wlkp się coś dzieje? Wolnego troszkę to może mała przejażdżka?......
jutyro jest spot jak zawsze a potem impreza u braci j na chacie bo nicolo z grudziądza przyjeżdża
sorry chłopaki że się tak nie odzywam ale u mnie ostatnio duże zmiany zaszły. rodzinka mi się powiększy:)) I nie wiem czy nie będę potrzebował czegoś większego do jeżdzenia. A czy dzisiaj coś planujecie?Podjechałbym o 15 na lotnisko
to kup sw
Ja będę o 15-tej, pogoda fajna można trochę postać :)
P.S. prezes, aleś się rozpisał.....
jakie sw?
alfe romeo 156 sw czyli kombi taka jak ma buszmeno
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 12:19 ----------
buszmeno impuls ?
Ja ostatnio tez troche zalatany.. Sw czyli kombii albo jeszcze wieksze 166 jak za male sw 156
jak bedzie 1/04 ladna pogoda to zabierzemy sie z michem Pszczołą :)
Marzena slavolowa, bedziesz ??
http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubi...wiadomosc.html karol to dla ciebie niedowiarku moze jeszcze odwiedzasz nasz temat :)
caly czas zagladam zeby zobaczyc co sie dzieje w pile...ale to nie jest jeszcze dowod na to ze do f1 wroci :) postep jest i to widac spory... mam nadzieje ze wroci i w tym roku potestuje chociaz dla ferrarri
http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Wlos...l?ticaid=1e117 masz nastepna wiadomosc teraz trzeba zastanwic sie trzeba nad f1 :)
tak jak wszsytkie inne wiadomosci albo zdecydowana wiekszosc to plotki, domysly ale inne wiadomosci dziwnej tresci... tak dlugo jak sam kubica nie da wywiadu i sam nie powie ze moze jezdzic a najlepiej pokaze jak jezdzi nic nie jest pewne...:) no moze po za smiercia
Ależ go przeżywacie :) heh
Co dzisiaj ?
buszmen to dzwonic trzeba bylo sam wpadl bym tez wtedy...
ale ja nie mam pretensji do nikogo mówię tylko ze jakby ktoś nowy zajechał to ja jako stara gwardia :)byłem nie dzwoniłem do nikogo bo byłem z cała rodzinka na koncercie dla maluchów i mała trochę zmęczona była prezes a ty się tak nie denerwuj bo resztę włosów stracisz:)
jeżeli chodzi o 01 kwietnia to ja odpadam mam dyżur od 18 do 6 a następnego dnia mam ważny wyjazd (powiem wam jak sie spotkamy) pozdrawiam was a w szczególności prezesurę
od karola to sie odczepcie :crazy_pilot:
http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubi...wiadomosc.html jest dobrze slavol trzeba kupic czerwone koszulki i nowe auta z napisem f.... :)
ja jutro odpadam cieplo jest trzeba spedzic troche czasu z rodzinna :P
Ktos bedzie dzisiaj ?
Ja chcę na chwile chociaż podjechac ale nie obiecuję bo na 14 jestem umówiony na obiad rodzinny. I nie wiem czy mnie wypuszczą przed 15.A 1 kwietnia się oczywiście piszę na wyjazd:)
no nic szkoda.. to mnie dziś też nie będzie. 1 kwietnia pracuję więc nie wiem, jak z wolnym będzie. pozdro
ja niestety choćbym nawet chciał jechać z wami 1 kwietnia to nie dam rady, mam zajeb...wydatki po pierwsze sprzęgło mi się skończyło a później dwie komunie impuls ty wymieniales ile cię wyszło robota i części
pozdro
Załącznik 50536 moj nowy nabytek nie bede juz wysluchiwal od slavola :cool:
To kryzys wieku średniego, obawiam się że będzie gorzej. Wspierajmy go i chwalmy......buuuuuuuu
plytki ?!!?