Ogólnie to trzeba było przyjechać na spot i się wypowiedzieć. Nie ma już zmian.
Printable View
Ogólnie to trzeba było przyjechać na spot i się wypowiedzieć. Nie ma już zmian.
oj przepraszam, mój błąd, trochę mi się wychowania zapomniało - na starcie powinienem był się przywitać, ale już nadrabiam ;) Jako początkujący Alfista witam towarzyszy z konińskiej ziemi, na ulicach można wypatrywać czarnej 147 FL na PN (którą pewnie niedługo też pokażę na forum) i liczę, że czasem mnie wskazówką wspomożecie, a może i na jakiś spot kiedyś się uda zawitać ;) Jeszcze raz więc ponawiam moje pytanie - orientujecie się czy gdzieś w naszych okolicach robią renowację felg? Mam na myśli lakierowanie/piaskowanie, tego typu sprawy.
ja też bym chętnie nabył nr 3
Witamy :) Lakierowanie: firma skorpion w Modle Królewskiej na przeciwko magazynów Avansu a prostowanie np Kazimierz Biskupi wulkanizator/mechanik koło myjni bezdotykowej.
- - - Updated - - -
Ogłaszam spontan o 18 w Sobotę na parkingu OSIR w Ślesinie ! Trzeba wykorzystać piękną pogodę i musicie posłuchać mojego nowego audio w belli :)
[QUOTE=Xofer;1165409]Witamy :) Lakierowanie: firma skorpion w Modle Królewskiej na przeciwko magazynów Avansu a prostowanie np Kazimierz Biskupi wulkanizator/mechanik koło myjni bezdotykowej.
- - - Updated - - -
W kazimierzu już nie prostuje.. Wyprostować możesz w Rudzicy albo w And Gumie na torowej ja tam ostatnio prostowałem i niby było ok może nie idealnie ale nic nie biło po tym zabiegu...
co do spota nie dam rade w sobote :/ jeśli chodzi o koszulki to by jakas rozmiarówka się przydała żeby każdy mógł sobie dopasować... i podać ile sztuk itp
to sa chętni na jutro?? bo w sumie to mam ochote się napie#$@$ć :(
ja odpadam, mecz w Kleczewie i Gośka do 22.00 w arbaicie
jest propozycja : http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=39871
w sumie daleko nie jest wiec moze ale gwarancji nie daje
w sumie czemu nie :)
85km mam z Czerniejewa ... może się wybiorę :D
Fakt, że dwukolorową przyjadę ale jak umyję, wyczyszczę i nawoskuję to powinno być OK :D
Trzeba się tam na listę wpisać, czy po prostu wjazd alfaholików bez zapowiedzi? :>
jest lista i raczej się dopisać, chodzi o orientacyjną ilość ludzi na grillu
o której planujecie wyjazd 3 maja na spot do Gołuchowa :) bo musze opracować plan długiego intensywnego weekendu :)
myślę że w samo południe : http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=K...1=&cId2=&sId2=
ja wróce do koszulek ale widze ze wszyscy bedą to o kosztach i rozmiarach pogadamy na spocie :)
witam, nie wiem czy obserwujecie temat na AC w kazdym razie będzie mała zmiana bo 30 osob już zadeklarowało przyjazd wiec nie mozemy sie wbić do jednego z nas na podwórko i będziemy grillowac na dużym parkingu lub na plazy, tyle ze kto może niech weżmie też grilla i jak sie da to jakieś krzesełka turystyczne, będzie wygodniej, w kazdym razie aktualizacje sprawdzajcie na AC, w razie czego któryś z Was ma do mnie nr. tel z zeszłego roku, a jak ktosjeszcze chce to podam na priv, w kazdym razie spotykamy sie przy zamku jak sądzę a po sesji foto i bajerzeniu jedzemy kawałek dalej na grilla
To pytanie zasadnicze! O której startujemy i skąd??
Shell Konin Poznańska 11.45
Załącznik 94764Załącznik 94765
projekt zostaje 3 bo wiekszości sie podobało, teraz macie rozmiary i koszta wiec wybierac bo chce w nastepnym tyg zamówić.
bierzemy flagi?? jak tak to który mi 2 najbardziej sie podoba :)
link do fotek z wczoraj robionych prze Weronikę
https://plus.google.com/photos/11303...29709083576401
pozdro dla ekipy
Dzięki za spota :) Mój prędkościomierz od soboty naprawia się w szpitalu Państwa Nagórskich :)
Flagi bierzmy bedzie full wypas. jak dla mnie numer 3
mysle ze zostaniemy przy polówkach jednak bo tak wiekszosc chciała :)
może być
- - - Updated - - -
https://www.facebook.com/pages/Play-...36542879774132
co wy na to żeby się postrzelać?
Kto chętny w niedzielę 26 maja na mecz Ekstraligi żużla : Lechma Start Gniezno - Unibax Toruń ?
robimy jakiegoś spota w weekend ? trzeba ostatecznie dogadać się z wyjazdem
mi pasuje w niedziele, bo w sobote ide na potańcówe do Starej Rudy :P
własnie o tym samym pomyslałem, moze byc i niedziela chociaż to dzien mamy wiec wiadomo o co chodzi. Lepiej byłoby piątek lub nawet poniedziałek ale raczej sie dostosuje :)