Spoko, spoko z reguły zwykle wszystko jest pisane w tym temacie :D
Printable View
Spoko, spoko z reguły zwykle wszystko jest pisane w tym temacie :D
Panowie potrzebuje podpiąć moje maleństwo do kompa ma ktoś może jakiś dobry namiar na kogoś kto się zna na rzeczy
jak cos to ja mam kabelek i program wiec możesz podjechac. Jak cos to 514277895
Możesz i do mnie podbić tez mam ;)
Hehe, Spoko, jeśli masz bliżej możesz tez do Sebka jechać:D
hehe nie ma problemu siedzę na urlopie więc można zajeżdżać ;)
Robert jak tam klima działa ? :)
No teraz smiga:) (z tym ze ostatnio nie była potrzebna), musze jeszcze z nia ktoregos dnia jechac, zeby sprawdzic czy wszystko ladnie sie trzyma i nic nie cieknie, a kolega Wachol to tak wogole gdzie mieszka? Najlepiej niech jedzie gdzie ma blizej hehe;)
mieszkam w Płocku na podolach wiec kolega seba będzie mi bardziej po drodze ale dzięki za odzew i chęć pomocy , seba jak pozwolisz to ja jutro się do Ciebie odezwę i może jakoś uda nam się ustalić termin wizyty ( dzisiaj już nie będę Ci głowy zawracał )
nie no spoko pisz dzwon nie ma problemu nie śpię jeszcze ;)
Ku*wa Robertowi klima dziala a ja sie mecze. Ale od piątku w komcu wyczekiwany urlop to zrobie klime i uszczelnie ta moja skrzynie po mechaniku.
Piotrek, teraz to juz nie bedzie Ci ta klima potrzebna ;P ja w końcu zamówiłem tą nieszczęsną gałke zmiany biegów i nie moge się doczekac kiedy przyjdzie, a później bede szukał kierownicy :D
Przyda się przyda. Na jesieni jak będzie deszcz padał to przy klimie szyby nie będą zachodziły :D
No nie bedą :)
Czy ktoś wbija jutro na night power?
No to dzisiaj wpadła podłoga pod silnik i wyleciał kat:Załącznik 106737Załącznik 106738Załącznik 106739
Mam jeszcze kilka planów co do środka :)
Dopiero dziś? :P
No dopiero dzis :) troche rzeźby było jednak, a wczesniej ogarnialem silnik turbo i klime wiec nie bylo sensu tego stale zdejmowac i zakladac :P
Witam wszystkich Alfaholików. Jestem świeżakiem na forum. Mieszkam niedaleko Płocka i piszę zapytaniem kiedy jakiś spocik w Płocku?
No siemka :) jednak od Sierpca jest kawałek do Płocka :P Moja Alfa jest z Sierpca
- - - Updated - - -
Juniorek a miałbyś chęć któregoś dnia podjechac do Drobina np? Chcialbym przyjrzeć się Twojej alfie a może tez przejechac na fot pasażera?
Witam,
jest może ktoś czasowy i mógłby podejść do jednego z komisów w Płocku i obejrzeć mi autko?
Pozdrawiam, Łukasz.
robert_t18 mając alfę żaden dystans nie jest do pokonania :) ja w domu będę dopiero w piątek, ale nie ma problemu żeby do Ciebie podjechać jakoś w sobotę. Co ty na to?
Jeśli w sobotę to dopiero wieczorem bo niestety w każdą pracuje no i ewentualnie w niedziele po południu :)
Sobotni wieczór może być ciężko... trzeba odreagować po pracy, ale niedziela jak najbardziej mi pasuje
No mi tez jakos bardziej niedziela pasuje :)
Robert_t18 to jeszcze się spiszemy odnośnie niedzieli. Pozdrawiam
Ok, spoko pozdro :)
Coraz więcej nowych użytkowników więc może jakiś spocik za tydzień w niedziele ? :)
Ja bym proponował za 2 tyg. tj. 8 września, zresztą juz rozmawiałem z Sebkiem na ten temat :) a Dzisiaj Alfie pykną mały jubileusz Załącznik 106916
Mi pasuje od 1 do 10 września. Więc trzeba teraz resztę zgrać na dany dzień i robimy spot :)
Witam Alfaholików z Płocka i okolic. Czy bylibyście w stanie polecić jakiś zakład w którym nabijają klimę?
Ma ktoś kontakt albo wie gdzie w Płocku/okolicach (Sierpc/Włocławek/Płońsk) ktoś organizuję jakieś przejazdy Off-Roadowe? Albo przejazdy jakimś sportowym autem z dużą mocą?
Ksysiu mogę Ci podać namiar na kolesia który ogarnia to dobrze, robił mi i Robertowi możesz się zapytać Roberta czy jest zadowolony. To jest mój znajomy więc mogę mu powiedzieć że przyjedzie znajomy więc pomyśl ;)
No panowie Alfa oddana do nowego mechanika. Obiecał uszczelnić skrzynię (pod warunkiem, że to tylko wyciek spod dekla, jak z innego miejsca to na razie tego nie robię bo by trzeba było znowu skrzynię wyciągać, a mechanik powiedział, że to raczej pocenie, a nie wyciek to skrzyni nie warto wyciągać znowu) no i uszczelniony będzie rozrząd bo też na obudowie ostatnio zaczął się pocić. Po za tym mała wymiana przy wydechu (pewno złączka elastyczna), a jutro ogarnę klimę, pucowanko, polerowanko i ogień nad morze :D i nie tylko cieszy mnie wyjazd nad morze, co dłuższa droga przejechana Alfą :D hehe
Panowie... tak czyści Alfę prawdziwy alfaholik :D
http://www.interia.tv/wideo-wlal-do-...em,vId,1191580
Teraz jest prawie po powodziowe ;) totalny idiota.
Może ktoś chce kupić felgi :)
http://allegro.pl/najtansze-felgi-do...510525544.html
Kolego, a u mnie stalówki leżą w garażu bez opon, a ja właśnie szukam 15" alu z oponami zimowymi. Ile mniej więcej mają mm te oponki?
wiesz opony nie sa za specjlane ale jedna zime jeszcze na nich polatasz bez problemu, jeżdżę na nich w takim stanie już 2 zimy i naprawdę jest ok
Jak te koła się ogólnie sprawują, są proste? nie biją? Jest możliwość podskoczyć któregoś dnia i je zobaczyć? :)