A ja pozdrawiam kierownika i kierowniczkę pięknej bordowej alfy 159 2,4 JTDm na rej. SB, którzy zaparkowali obok nas na parkingu przy "Marko-hit" w Chełmie Śląskim.;)
Printable View
A ja pozdrawiam kierownika i kierowniczkę pięknej bordowej alfy 159 2,4 JTDm na rej. SB, którzy zaparkowali obok nas na parkingu przy "Marko-hit" w Chełmie Śląskim.;)
a ja pozdrawiam kogoś kto zostawił mi karteczkę za szybą dzisiaj na parkingu Krokusa między 19-23 godziną :P może chcesz odzyskać kartę bo tam miałeś ceny różnych rzeczy :P
kierownika czarnej 156 z Cb na SG widzianego wczoraj n zaborzu pomachane odmachane
pozdro dla czarnej alfy na skrzyzowaniu na makro w sosnowcu :) mignięte i odmachane :D
aniucha05 nio i sie nei widzielismy bo stałem w super korku w chorzowie zjawiłem sie trochę później a rente jak cos to pomoge załatwić ;)
Pozdro dla widzianej dzisiaj na Bora szarej 147 KR xxxMF (chyba) na ramkach. Pomachane i odmachane. Kolega jechal gdzies w moja okolice.
Pozdrawiam czarną 156 SW na rej. RZE, dalej nie pamiętam, Gorlice obok stacji STATOIL Pani mi mrugnęła awaryjnymi ja z opóźnieniem długimi ;p. Pozdrawiam.
Pozdrawiam Granatowa chyba 156, sprzed liftu, rej KRA, na trasie Kraków-Tarnów, widziana w sobotę ok 13. Nie zauważyłam czy ma ramki, ale kolega pięknie odmachał :) Człowiek później chodzi szczęśliwy cały dzień :D
Pozdrowionka dla Krzyskia, z ktorym sie dzisiaj mijalem:) lapki juz z daleka byly do machania gotowe:P
P.S. sprawdz sobie swiatla, bo albo jedno Ci nie swieci, albo slonce tak bilo i wygladalo to jakbys jednego nie mial:P
czarna 156 SW przed FL na SC tablicach troszke z kolegą pośmigaliśmy po sosnowcu :) cos te 2,4 słabe :)
PZDR dla tomaszamagiery widzianego wczoraj w Żywcu w godz od 18 do 19.Odwaliłes kawał dobrej roboty.W drodze nazot udało sie nawet zmarznąć :D prawie jak w grudniu w drodze na pasterka :D <piwo> o3wiscie jeszcze bedzie :) Dla loli gta tyz :*
Tomasz robi klimatyzacje? ;D
Pozdrowienia dla wszystkich Alf widzianych dziś przy ITALAUTO w Katowicach :) w sumie dwie 147, no i standardowo czerwona 156 SBE którą kolega jeździ do pracy w pobliżu ;)
Pozdrawiam także wczorajszego nieznajomego z Alfy który mi pomachał na ul Katowickiej w Mysłowicach ;)
Pozdrowienia dla kierowniczki ze sredrnej 156 sedan o numerach KBR.... widzianej w Ropczycach na ul. Rzeszowskiej dzis ok. godz. 14 30 trema nie pozwolila nam pomachac bo z jednej i drugiej strony stalismy w korku i jakos tak wyszlo.... :p
Pozdrawiam czarną Alfe 164 widzianą dzisiaj w BB. Na tylnej szybie pisało "organizator". :D:D:D
Widziałem Cię gagatku:)
---------- Post dodany o godzinie 15:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:01 ----------
TY se tam Adams teraz ostrożnie z tą klimą zebyś gardła nie załatwił na zlot bo kto będzie browary rzłopał:)
Pozdrowienia dla Wojtkaml, którego mijałem około godziny temu w okolicy Chełmu Śląskiego:D
Pozdrawiam wszystkich alfisti i miłośników w Rzymie (obecnie tam przebywam) piękne alfy i straszne ich dużo, ale większość to niemiłosiernie poobijanych aż żal, ale jeden z alfisti Alfy GT odmachał, miał oklejone na błotnikach przednich logo grilla alfy, wiedział z daleka o co chodzi jak mu mryglem,
A ja pozdrawiam kierowcę 147 widzianego wczoraj przed torami w Michałkowicach:)
pozdrawiam jak mniemam Piotrasa lansującego się niskopodłogową jettą na siedzeniu pasażera :D
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 na klubowych ramkach (przyznać się kto:confused:) widzianego ok. 17 na os.W. Dojeżdżałeś do skrzyżowania a ja przez niego przejeżdżałam, więc musiałeś mnie widzieć, ale nie miałam możliwości mignąć bo Ty mogłeś podziwiać jedynie piękną linię boczną mojej Belli:D a mnie z kolei zasłaniał mąż z wielkim transporterem na kota na kolanach, więc machania też nie było:D
Nadrabiam teraz:)
pozdrawiam alfe 156 fl sw. jesli sie niemyle to ryloon. wyjerzdzajacego z starej drogi na goczaly mozliwe ze mnie niewidziales bo rozgladales sie czy masz wolne:)
Wielkie pozdrówka dla ciemnej alfy 147, której wczoraj około godz. 22.00 trochę z premedytacją wskoczyłem przed maskę (żeby w geście pozdrowienia mrugnąć awaryjnymi), na trasie Mikołów - Katowice. Ja jechałem czarną AR 156 na nr SWD... ;)
"Odmrugane", później pomachane i odmachene hehe... :):):)
pozdrowienia dla właściciela 156 na blachach KOS widzianej pod Auchanem dzisiaj około 15:30:)
Coraz milej się w B-B robi :),
Pozdrowionka dla kolegów:
- wczoraj czerwona 156 widziana na Hulance ok godz. 16-tej
- dziś czarna 156 widziana na Francuskiej (droga do Auchan i LM) ok godz 13:30, kolega już wracał a ja dopiero jechałem na zakupy.
Pozdrowionka były, a co mnie jeszcze bardziej cieszy ja odmachiwałem :)
pozdro dla wszystkich alf widzianych pod ikeą w katowicach naliczyłem ich 12 sztuk czy to jakiś zlot czy co :) hahah
pozdrawiam kolege wymijanego dzisiaj po 19-stej w szczakowej AR-156 rej.so xxxxx chyba po lifcie słońce mi w oczy przyblindowało i luknołem zapóżno sorki
pozdrowienia dla wszystkich uczestników Ogolnopolskiego Zlotu :D
rowniez pozdrawiam wszystkich obecnych na rakietowej:D
Pozdrawiam Alfistę w czarnej 159SW wyprzedzanej na DK1 pomiędzy Katowicami a Sosnowcem - pomrugane, odmrugane:)