Witamy i zapraszamy na spoty :) Chętnie bym obczaił SW, bo póki co przyjeżdżają same sedany ;)
Printable View
Witamy i zapraszamy na spoty :) Chętnie bym obczaił SW, bo póki co przyjeżdżają same sedany ;)
Jak tylko dam radę chętnie na spot wpadne tylko z czasem różnie bywa.
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Witamy kolegę nowego. :)
Koledzy którzy w ufo byli coś się nie odzywają... Chyba dalej te kawalerskie Grześka opijają :)
w ufo byli to ufo porwało:P
Żeby z meteorytem na Rosje nie spadli :)
Wyniosło ich do Czelabińska. :) Chyba ze tam to nie był meteoryt tylko Grześka Alfa :p
Dobry Wieczór :) Ja juz jestem obecny !! :)
Co prawda na drugi dzien jeszcze czulem impreze, ale juz doszłem do siebie :)
lukas_po zdjecie nr 5 w konkursie na luty to Twoje ? ? ? ?
a gdzie jest konkurs i zdjecie nr.5??
A już myślałem, że w NS jakiś meteoryt uderzył ;) bo od dłuższego czasu panowała cisza w temacie.
Co do fotki to tak, jest moja - taka próbna robiona nawet telefonem :D
Na razie czekam na dogodną pogodę. Jak Belle będzie można wypucować, to wtedy można by coś może lepszego pstryknąć :)
Temat do ogarnięcia na przyszłe miesiące.
16/17 marca OK :) Mnie ostro nosi, bo w poniedziałek jadę z Bellą na Śląsk do Cinsoftu ;) Na następny spot przywiozę wykresy ;)
cos sie ukrywał, trzeba bylo podejsc pogadalibysmy:)
Ma wygrać lepszy, podobało Ci sie 4 zagłosowałeś na 4 i tak jest sprawiedliwie i uczciwie.
Poza tym tak jak pisałem wcześniej fotka wstawiona na próbę i dla zabawy wiec nie ma ciśnienia ;)
Co do spotu 16-17 chętnie bym sie pokazał, ale nie jestem w stanie sie w tej chwili określić czy dam radę.
No za spotem jestem również. Czas i miejsce akcji obojętne byle wieczorem. :P
ja w kiosku siedzę wtedy więc również póżniej wolałbym;)
Witam alfaholików z sądeckich rejonów ;). Alfą już troszkę kilometrów nastukałem, ale dopiero niedawno się na forum zarejestrowałem. Mam nadzieje, że mnie przygarniecie do swojego grona :D.
dobra flacha na spota i będzie ok:P powitany!:) coraz więcej nas tutaj to może wkońcu zrealizujemy spota na rynku NS...:)
ja sie pisze ;D
i napisza o Nas w sadeczaninie :dance3::dance3: ladna pogoda sie robi, wiec mozna myslec o tym rynku
widze, ze coraz wiecej osob sie tu pojawia :)
Zorganizujcie coś koledzy na niedzielę 10.03 będę wtedy w NS !
Na przyszłą niedziele ja się piszę :)
aa reszta osob.. ? pisal by sie ktos jeszcze na nastepna niedziele.. ?
Za wcześnie żeby potwierdzić czy dam radę za tydzień.
ja bede wiedzial w sobote w kontekscie niedzieli, jak bede mial wolny dzien to napewno przyjade
aa ktory termin wkoncu.. ? 10 czy 17 .03 :)
jak dobrze czytam mowa w ost postach o 10.03:)
Myślcie koledzy intensywnie na temat spocika w przyszło niedzielę,może będzie ładna pogoda fajnie byłoby się spotkać!
podobno na przyszły weekend ma być ładna pogoda więc wieczorek może być przyjemny:P
too w takim razie 10.03 galeria Sandecja jak zawsze ? ? ? godziny popoludniowe.. ? :)
Paweł, a TY dzisiaj coo ;p myslales ze zaspales na zielonym i ludzie trabia ;p ;p hehehe
Spoko ja wpadnę poznać zacne grono alfaholików z nowego sącza. Kwestia tylko konkretnie o której godzinie :)
pewnie 17 / 18 jak zawsze :)