Przeważnie przejazdem jestem,ale akurat na zakupy wpadliśmy w niedziele :) Mieszkasz tam? Ja przeważnie latam"obwodnica" koło tesco pewnie dlatego nie spotkałem Cie wcześniej:)
Printable View
Przeważnie przejazdem jestem,ale akurat na zakupy wpadliśmy w niedziele :) Mieszkasz tam? Ja przeważnie latam"obwodnica" koło tesco pewnie dlatego nie spotkałem Cie wcześniej:)
Nie mieszkam tam, bylem u znajomych. Mieszkalem w tej okolicy 8 lat, dla mnie najlepsza lokalizacja w Newry. Teraz w centrum w dzielnicy slamsow, lepiej sie nie przyznawac :) Alfa zasluguje na lepszy domek :(
Dzis 159 zostala przyciemniona :cool: Trzy tylne szybki 15% dark smoke. Wyglada kozacko, zwlaszcza z tylu.
Jak to w Irlandii co do jakosci uslugi to nie jestem do konca zadowolony. Same folie nie leza jeszcze zbyt dobrze. Wykonawca zapewnia mnie, ze pare dni potrzebuja zeby wyschnac i bedzie idealnie. Nie wierze mu za bardzo po tym czego doswiadczylem.
Auto oddali brudne z zewnatrz mimo ze maja sie za "car detailerow". Ja bym sie wstydzil tak auta oddac.
Dotego w cenie maja czyszczenie wewnatrz plus szyby"dash shine glass clean". Sam mam przewaznie w aucie bardzo czysto i lubie matowy efekt, nienawidze polysku :mad:. Przewidzialem jak to bedzie wygladac :) powiedzialem, ze akurat wczoraj sprzatalem, wiec niech sobie glowy nie zawracaja. Niestety nie posluchal i wysmarowal mi wszystko jakims marketowym maslem smierdzacym jak cos do czyszczenia kibli :) Mialem wiec troche roboty, auto umyte, ale w srodku nie da sie tego syfu zmyc, a nawet szyby tym umazali. W domu wszysko czego dotknalem uwalone.
Oczywiscie z usmiechem to wszystko przyjmuje :) takie uroki Irlandii, sami wiecie.
Żyjecie?
Odswiezyles :) Nie wierze, ze w tym temacie sa jakies posty z 2016 roku :)
Ktos wie gdzie mozna zobaczyc nowa Giulie? Mallusk, Dungannon, Monaghan, Dublin?
Jak bedzie w Mallusk to sie wybiore zobaczyc.
Też chętnie bym zobaczył. Jak coś będziecie wiedzieć, to dajcie znać
W Dungannon nie ma i nie będzie bo pytałem jeszcze przed premierą. W Dungannon tylko i wyłącznie fiat w Mallusk będą mieć na bank,ale kiedy trzeba się dowiedzieć.
Będę w Belfaście pod koniec miesiąca, to wyguglam, gdzie jest dealer alfy i zobaczę czy tam nie ma. Bo jak nie tam, to już nie wiem gdzie...