Ciemna zieleń, prawda ? :)
Printable View
wczoraj pod hutą po 18stej mijałem sie z czerwona 156 na DL albo DLE ... jechalem leonem - wiec nie bylo jak zamachać
Czarna 159 w sedanie widziana jakieś 2 godziny temu na trasie Świdnica-Strzegom. Niestety nie zdążyłem machnąć ręką ;)
Taak, ciemna zieleń, na przednich drzwiach na dole naklejki Alfa Romeo, dzisiaj za Ziębicami na trasie na wrocław widziana AR Crosswagon na DZA ...- odmachane, ramki też były, to ktoś właśnie z Ziębic - zagląda tutaj? :)
W Wałbrzychu na ulicy strzegomskiej, na samym wylocie z miasta w kierunku Nowego Julianowa widziana dziś po raz kolejny zaparkowana przy ulicy czarna AR 145 na ramkach klubowych, rejestracja DW ... chyba na felgach z Limited Edition 500, nie wiem czy to same felgi czy w ogóle cała Alfa nie jest Limited Edition. Olaf to nie Ty ? :P chociaż blach chyba nie masz DW ;)
A propo, flatbeet, widziałem Cię jakiś czas temu na Bullicie (FRF), pod wieżą ratuszową. Nie przywitałem się, bo dopiero w połowie filmu się jorgłem, że to Ty i nie chciałem już przeszkadzać. To tak w ramach wyjaśnienia, żeby nie było, że burak jestem ;P