Ile za taką ekspertyzę trzeba sobie liczyć?Fajnie sprawdzone autko.
Widzę że kolor tez biały podwójny lakier i ma...110-130
To ta z Sosnowca do takich wartości się nawet nie zbliżała! ;/180 - 200:cool:
Printable View
Ile za taką ekspertyzę trzeba sobie liczyć?Fajnie sprawdzone autko.
Widzę że kolor tez biały podwójny lakier i ma...110-130
To ta z Sosnowca do takich wartości się nawet nie zbliżała! ;/180 - 200:cool:
KoŁoS, Bardzo dziękuje!
Szukam giulietty dla siebie i nie ukrywam, ze ta przykuła moją uwagę. Wisi na otomoto za ok 33k. Niestety nie mam żadnego eksperta w otoczeniu, który mógłby mi doradzić w sprawie jej kupna. Warto za te 33 tysiące biorąc pod uwagę informacje zawarte w ekspertyzie? Proszę nie krzyczeć, kobitki same kupujące auto muszą sobie jakoś radzić :)
Ja po tym co przeczytałem z ekspertyzy darował bym sobie ten model. Pewnie szykują się już nie małe wydatki i nerwy związane z regeneracją automatycznej skrzyni.
Czołem koledzy, czy ktoś może oglądał, wie coś więcej? ZAR94000007145685
olx.pl/d/oferta/alfa-romeo-gulietta-skora-dna-navi-panorama-CID5-IDLVG9N.html
I jeszcze ta:
ZAR94000007122024
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-szwajcaria-1-4-tb-automat-xenon-skora-ID6E8Lwm.html
Z góry dziękuję :)
Krótko po przejrzeniu zdjęć:
Pierwszy ciemny miał ingerencję na przodzie samochodu (grill poliftowy), drugi pochodzi ze Szwajcarii więc też ma jakąś historię szkodową za sobą. Obydwa mają problem z wiązką tylnej klapy.
Ktoś zna, widział, wię coś więcej
https://www.olx.pl/d/oferta/unikalna...on=observed_ad
Być może właściciel sam zmienił zderzak.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Hej,
Jestem tu nowy. Przymierzam się do zakupu Giulietty, szukam silnika 1.4 MultiAir. Czy ktoś z tutaj obecnych był może oglądać tą Giuliette?
ZAR94000007062634
Ew. Czy jest ktoś w stanie jakoś sprawdzić nr VIN?
Niestety nie mogę dodać jeszcze linku do aukcji.
Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
Dlaczego nie możesz dodać linku do aukcji? A gdzie podobno polski gen obejścia wszystkich zabezpieczeń? Już się skończył?