Dzień dobry.
Jestem nowym użytkownikiem na forum i chciałbym zapytać czy jest możliwość jeszcze na sprawdzenie po nr VIN danych pojazdu Giulietta?
VIN, który mnie interesuje to ZAR94000007356393
Printable View
Dzień dobry.
Jestem nowym użytkownikiem na forum i chciałbym zapytać czy jest możliwość jeszcze na sprawdzenie po nr VIN danych pojazdu Giulietta?
VIN, który mnie interesuje to ZAR94000007356393
Giulietta nie miała skrzyni M32. Montowane były tylko C635.
Witam serdecznie, poszukuję swojej pierwszej Alfy i w związku z tym, chciałem Was prosić o radę dotyczącą potencjalnego "nowego" nabytku. Konkretnie mam na myśli ten pojazd:
ID na otomoto to : 6091906897 (Niestety nie mogę jeszcze wstawiać linków)
VIN: ZAR94000007125374
Z tego co udało mi się zweryfikować samemu to przebieg wydaje się być realny (CEPiK). Z rozmowy z właścicielem wynika, że zakupił go przy przebiegu 25 tysięcy km. Z Carvertical wyszło, że w 2014 roku była szkoda na tylnym zderzaku na kwotę 1500 - 3000 tysiące zł. Do zrobienia na już byłby rozrząd, ponieważ nie był jeszcze robiony. Co myślicie? Mam do tego samochodu 400 km i się zastanawiam. Proszę o pomoc, pozdrawiam :)
Hej,
mogę prosić o zerknięcie na Gulietkę, zamierzam zakupić a dostęp do danych jest ciezki. Będę wdzieczy za informacje.
Vin
ZAR94000007100019
Dzięki, Wesołych.
Witam,
Przymierzam się do zakupu Giulietty. Miałem okazje wczoraj oglądać jeden egzemplarz 1.4 170km, polski salon, 128 tys przebiegu, drugi właściciel. Wszystko było fajnie poza jedną zasadniczą rzeczą, a mianowicie w trybie dna samochód dość mizernie się zbierał. Z pierwszego biegu samochód "rwał", ale na pozostałych biegach nie było czuć mocy auta. Turbina była regenerowana więc zastanawiam co może być powodem takiego zachowania auta. Czy ma ktoś pomysł co może dolegać ten alfie i z jakimi wydatkami wiąże się ewentualna naprawa?
Pozdrawiam
Może regenerowana turbina jest tutaj kluczem :) Polecam sobie obejrzeć odcinki na kanale JagodowyTV, gdzie robią testy na hamowaniu z porównaniem w jaki sposób wstaje turbina po regeneracji i ta sama nowa turbina w tym samym samochodzie :)
Przeglądałem forum i znalazlem wątek gdzie był podobny problem. Niedziałający zawór upustowy turbo, pytanie czy jest możliwość żeby jakość to sprawdzić ten element? Czy podłączenie pod komputer wykaże alewentualną awarie?
Dobry wieczór,
po wielu latach przygody z grupą VAG myślę nad zakupem pierwszej w życiu AR a dokładnie Giulietty.
Na chwilę obecną moją uwagę zwróciły poniższe ogłoszenia, może ktoś ma jakieś uwagi/sugestie lub posiada informacje o poniższych egzemplarzach?
Otomoto ID: 6091811708 VIN ZAR9400000734524X
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-6-jtdm-105km-brazowe-skory-navi-ledy-czarny-sufit-zamiana-gwarancja-ID6EgCwy.html
Wersja fajna lecz podany błędny vin i google znajduje ogłoszenia z września więc pewnie mina
Olx ID: 725098249
olx.pl/d/oferta/alfa-romeo-giulietta-2-0-jtdm-aso-mocca-mozliwa-zamiana-na-drozszy-CID5-IDN4rb3.html#d3431ddab0
Otomoto ID: 6091221200 VIN ZAR94000007057525
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-1-4-multiair-170km-dna-salon-pl-ID6Ee8Te.html
Auto wydaje się w miarę pewne, niestety wyposażenie chyba nie imponuje
Dziękuję i życzę Wesołych Świąt!