pozdrowienia dla 156 czarnej :) SB....widzianej koło vieny w Bielsku ok 21 :)
Printable View
pozdrowienia dla 156 czarnej :) SB....widzianej koło vieny w Bielsku ok 21 :)
Pozdrawiam Gosie M jak wracala swoim GTA do okrajnika okolo 18:)
pozdrawiam zieloną butelkową AR 156 na blachach SPS co stoi zawsze do południa koło byłej restauracji Piast :) w Wodzisławiu Śląskim.
pozdrawiam oramkowana czarna 159 widziana dzisiaj w Gliwicach na Toszeckiej na światłach przed godziną 15;)
Pozdro dla dwóch Alf 156 widzianych jakąś godzinę temu - jedna na Dąbrówce Wielkiej (awaryjki były, mam nadzieję że moje też jeszcze były zauważone :D ) , a drugą kawałek dalej na skrzyżowaniu za Dąbrówką, w stronę Siemianowic :)
Dzisiaj ok. 14.30 w Gorzycach przemknęła obok mnie dziwna 156. Pomalowana w dwa kolory i na boku maski, dachu i tylniej klapy ciągnęla sie flaga włoska. Rejestracja SK. Wydaje mi sie, że już ją gdzies widziałem. Jechałem nowym Bravo, także nie mrugałem:)
Chwile później dogonił mnie na światłach równiez w Gorzycach starszy Pan, w srebrnej 156 na blachach SWD.
Nie codzienny to widok na takim zadu**u:)
Majster pozdrow brata widzianego w niedziele pod polibuda, wsiadal do auta (bialej belli) jak ja odjezdzalem i dziwnie sie patrzyl:P
Pozdro dla właścicieli Alf GTV i 147 widzianych dziś w Mikołowie ok. godz. 16:10.
kolege na ramkach(czarna 156 przed fl) spotkanego po 14 w chorzowie na rondzie na klimzowcu łapki były