Ja bym zastrzegł że minimalna pojemność flaszki: 0.5l :)
Printable View
Ja bym zastrzegł że minimalna pojemność flaszki: 0.5l :)
rob skriny
dokladam do 5
duza flaszka = min 0.7
majac na uwadze terminy prezentacji żulii nie wierze w terminowosc AR i tyle
najwyzej przegram 5 duzych
ale jak przegram to bedzie znaczylo ze bedzie 10.11.2015 w zorach
czyli przegram ale bedzie jakis +
Też tam będę jeśli ona będzie a może i Wy wtedy będziecie :)
jak ona tam bedzie 10.11 to ja tam musze byc z 5 ...
na razie mam 3
ale nie zbieram bo nie wierze
:D
Myślę że czas przemianować wątek na Giulia 2016? Trochę światła na sprawę rzuca ta informacja:
".... Akcje Ferrari na giełdzie NYSE otrzymają marketingowo nośny symbol RACE.
Jak podaje Bloomberg IPO należącego w 90 proc. do koncernu Fiat Chrysler Automobiles (FCA) producenta luksusowych samochodów sportowych to pomysł prezesa koncernu Sergia Marchionnego, który kilka lat temu jeszcze jako szef Fiata przeprowadził brawurowy zakup będącego w stanie upadłości Chryslera...
...w czasie debiutu giełdowego Ferrari do obrotu trafi 9 proc. akcji słynnego producenta, którego giełdowa wartość została wyceniona na prawie 10 mld dol....
Wysłanie Ferrari na giełdę, a nawet jego sprzedaż to kluczowa część jego planu, który polega na zgromadzeniu pieniędzy na spłatę wielkiego zadłużenia FCA oraz sfinansowanie gigantycznego programu inwestycyjnego o wartości 48 mld euro. Głównym celem tych inwestycji jest uczynienie z Jeepa, Alfy Romeo oraz Maserati globalnych marek o wysokiej skali i rentowności sprzedaży- czytamy w Bloombergu..."
Najzwyczajniej FCA brakuje kasy na wprowadzenie nowych modeli i nie dotyczy to tylko alfy ( nie bez powodu fiat aegea nie pojawił się we Frankfurcie) - jeśli nie sprzeda korzystnie akcji Ferrari nie będzie nowej Alfy