Pozdrowienia dla Marconi, z którym miałem przyjemność poznać się w monopolowym :D
Printable View
Pozdrowienia dla Marconi, z którym miałem przyjemność poznać się w monopolowym :D
Widziana 156 na ONY na ramkach (ale chyba tylko z tyłu) ;p pod WSB Opole wczoraj ok 15:30.
Zaparkowałem kilkanaście metrów dalej bo nie było jak się obok ustawić ;P
Co robi alfaholik w monopolowym? Kupuje Bona Aqua :D Na upalne dni :D
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, która wczoraj mrugała mi (z przeciwka) na ul. Kościuszki chwilę przed godz. 14 :D Alfa nie miała ramek, więc mnie to bardzo miło zaskoczyło. Rejestracja "obca".
Również pozdrawiam. Dzięki Tobie wróciła mi wiara, że ktoś mi jeszcze machnie łapką :D. Od bardzo długiego czasu nikt mi tego nie odwzajemnił i przez to traciłem wiarę. Świadczy to chyba tylko o tym, że spore grono posiadaczy tej marki to chyba przypadkowi a nie miłośnicy tak jak my na tym forum :D.
Jeszcze raz pozdro i dzięki :D
Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 mijanego dzisiaj około 20.30 na wyskokości "Opla" w Lubinie, była łapka niestety bez odzewu:( oraz kierowniczkę pięknej, błyszczacej, czerwonej 156 mijanej na obwodnicy chwilę wcześniej.
- - - Updated - - -
Widziany gaco2ouf po 22giej pod Tesco . Pozdrawiam:)
A ja pozdrawiam Alfiste, crosswagona raz widziałem po Ziębicach, jak jeżdżę to go nigdzie nie widzę, ale jak przychodzi coś do czegoś to i ją znajduję. Od dłuższego czasu nie byłem w warsztacie a tu proszę, pierwszy przyjazd i mój ładny crosswagonik stoi! Powiedzenie że alfisti spotykają się w tylko w warsztacie sprawdza się :D Zaglądasz tutaaaj? Byśmy się spotkali, jest nas trochę z Ziębic. ;)Załącznik 99800 a moja idealnie po drugiej stronie :DZałącznik 99801
Tobie pasek strzelił, nie martw się - ja mam alternator do zrobienia. Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kierownika z chyba czarnej oramkowanej GT stojącej na światłach na ulicy Widok w piątek 21.06 przed g. 20.
Jechałem grafitową (grigio africa mówiąc dokładniej ;)) 147 Kazimierza Wielkiego w stronę rynku i machałem przez otwartą szybę ale nie wiem czy zostałem zauważony :P A taki performance zrobiłem na skrzyżowaniu :P
W sobotę wymieniłem pozdrowienia pod Kauflandem na Legnickiej z alfisti w oramkowanej srebrnej GTV - pozdrawiam jeszcze raz:)
No i tradycyjnie pozdrowienia dla dawidee26 regularnie mijanego na trasie Wrocław-Siechnice :)