Tak naprawdę ciężko coś stwierdzić. Po VIN nie znajduje żadnej historii. 1 co musisz zrobić to kupić miernik lakieru
Printable View
Tak naprawdę ciężko coś stwierdzić. Po VIN nie znajduje żadnej historii. 1 co musisz zrobić to kupić miernik lakieru
Jak masz niedaleko to można się przejechać, ale jeszcze przed wyciągnięciem miernika lakieru sprawdź czy VIN jest identyczny z tym podanym w ogłoszeniu :)
Nie wygląda to dobrze, wszystkie jego oferty to samochody w idealnym stanie i bezwypadkowe. Do tego w sumie w dobrych pieniądzach i to jeszcze na FV 23, ależ muszą mieć celne oko na takie super sztuki.....
Sprzedawca podał faktyczny vin: ZAR94000007035669
Tak jak piszesz, wszystkie jego wystawione samochody są w teorii bez wad, wszystko wygląda pięknie i to jest podejrzane, nie ma też żadnych opinii o tym sprzedawcy.
Alfa jest dobrze wyposażona i w rozsądnej cenie a jednak już dłuższy czas to ogłoszenie wisi na otomoto
Witam szanownych forumowiczów. Czy mógłbym prosić o sprawdzenie VIN: ZAR94000007174793?
Z góry dzięki.
Cześć,
po VIN znajduje jakieś archiwalne zdjęcia i przebiegi z 2018r. Pewnie był wtedy sprowadzony do Polski. Jak potrzebujesz kupić raport to mam ważny jeszcze 4 dni rabat 30% na autobazę. Został mi po zakupie mojej Julki.
Dzięki ale raport już mam.
Widzę, że samochód też już kupiłeś. Zadowolony?
Szczerzę powiedziawszy to Giuliettę kupiłem już jakiś czas temu i raczej nie mogę na nią narzekać. Pytanie o VIN związane było właściwie z moją ciekawością odnośnie historii modułu MA (zbliżam się do 250kkm z czego połowa moja) ale rozmawiałem już w tej sprawie z kolegą [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION]. Jeżeli uda mi się potwierdzić, że siedzi u mnie jeszcze oryginał (z tego co do tej pory udało mi się ustalić to tak właśnie jest) to chyba ten Multiair jednak nie taki straszny