Z ciekawości czy u każdego polsko-ukraińska Pani lektor mówi "trzymaj się tej drogi przez 100 kilometrów kilometra" :D
Printable View
Z ciekawości czy u każdego polsko-ukraińska Pani lektor mówi "trzymaj się tej drogi przez 100 kilometrów kilometra" :D
Pognębiłem Panią na czacie bardzo stanowczo, no i mam jakiś konkret - drobiazg, ale zawsze coś - założoną sprawę do mojego zgłoszenia z konkretnym numerem. Będę wkrótce dzwonił i dalej drążył temat :-)
[MENTION=73165]azar[/MENTION] 100% zgody, używanie tej nawi od Alfy to był dramat. Szkoda że inne marki umieją to ogarnąć (jest nawet tryb ONLINE, który pozwala sprawnie uniknąć korków). Nawigacja alfy i nawigacja po niej to porażka na całej linii. (sam upgrade też jest super).
Tak dokładnie to samo miałem w swojej 159 LATA temu :P
Np dzisiaj powodzenia w nawigowaniu po Warszawie nawigacją offline jak połowa centrum była zamknięta z powodu wizyty jednego pana :)
Z google maps oszczędziłem ponad godzinę czasu. Trasa zmieniała się 3x ciągle szukając lepszej alternatywy.
Ja traktuję google maps asystenta podróży nie tylko jako nawigację jak dojechac bo jak dojechac to ja wiem tylko nie wiem jak dojachać tam bez problemów i bez stania jak debil w korku który można objechać. Czasem jest korek a czasem nie. Dlatego gdziekolwiek nie jadę nawet po bułki do sklepu wbijam to w google maps. Nie raz mi to uratowało czas bo był wypadek czy remont drogi.
Żeby nie było Bardzo kibicuję zbliżającemu się liftowi bo mam info że zmienią infotainment. Mam nadzieję, że dogonią konkurencję i że będę mógł korzystac z tego jak z "asystenta" a nie tylko cyfrowej wersji mapy papierowej. Byłoby świetnie. Trzymam kciuki.
Tak, za granicą działa informacja o utrudnieniach na drodze.
W tym roku podczas urlopu odkryłem też, że wybieranie głosowe za granicą nie rozpoznaje nazw obcych miast - po przekroczeniu granicy ostrzeżenie informujące o tym fakcie pojawia się na ekranie.
Ale działa komenda "nawiguj do domu" wypowiadana za granicą ;)