edit powyżej:) ze srebrem -na szczęście- nie mam, nic wpsólnego-zdjecie poglądowe:)
Printable View
edit powyżej:) ze srebrem -na szczęście- nie mam, nic wpsólnego-zdjecie poglądowe:)
witam,
nadpisuje sie na swoim postem z malym update'em.
- trzeszczący fotel kierowcy => został wymieniony stelaż fotela. W tym momencie OK
- głośna praca silnika => pierwsza odpowiedz z TESEO to wymienic przepływomierz. Został wymieniony. Sytuacja bez zmian. Piłka ponownie po stronie TESEO.
- zarysowany przedni zderzak podczas postoju auta w ASO => zaprawka zrobiona na koszt serwisu
- ponowne ustawienie zbieżności kół => obserwować czy nadal tnie opony od wewnetrznej strony
- wypiaskowane reflektory - NOTHING NEW from TESEO side
pozdrawiam
A ja znowu w serwisie ;( Bluetooth nie działa.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Miałem 055 ale wygrali nowy i dalej lipa , czekam na wymianę plafoniery :)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Praca wycieraczek w modelu premium :D
https://streamable.com/cep69
Samochód po 2 dniach od mycia :D Mam tak w simie od kilku miesięcy jak pada. Czyżby się już wycieraczki zużyły? W dodatku lewa się trzęsie
W sumie retoryczne pytanie bo w KAŻDEJ Alfie jaką miałem praca wycieraczek to generator losowych dźwięków :D
azar skończ już z tym premium... to się robi naprawdę nudne.
Prawie połowa osób, które odpowiedziały w ankiecie na tym forum tak twierdzi (w tym ty :D)
Azar, dlaczego nie sprzedałeś jeszcze tego auta? Po co się tak męczyć.
1000x już pisałem. Dla prowadzenia, napędu Q4 (specjalnie sprzedałem Super) i 5s do setki :)
Chyba dam to sobie stopki :)