Ja dzisiaj wróciłem z trasy, przed wyjazdem zatankowałem full, pełen bak, zrobiłem, 750 km i w baku zostało troche więcej niż połowa, więc nie jest zle:)
Printable View
Ja dzisiaj wróciłem z trasy, przed wyjazdem zatankowałem full, pełen bak, zrobiłem, 750 km i w baku zostało troche więcej niż połowa, więc nie jest zle:)
no jest wręcz rewelacyjnie :D żeby po mieście też tak mało paliły jak w trasie :D
no wskaźnik moze troche przekłamywać pojeździsz troche to ci na momencie spadnie :P no ale jeżeli tak jest jak mówisz to 4 litry/100km to rewelacja:)
No coś mało wyszło :D a z tym wskaźnikami w naszych samochodach to jest właśnie tak dziwnie :D ja ostatnio zrobiłem na 40 litrach 600 km z tego 400 non stop miasto a 200 trasa, i ciesze się z takiego wyniku :D
Ogólnie w trasie to faktycznie mało mi spala, no w mieście to już troche więcej alę też nie jest zle:) Mówią że w Święta więcej policji na drogach a ja nie widziałem nic:) tylko jak jechałem w sobotę w Płońsku stała Alfa policyjna.
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
Heh, mi ostatnio zapaliła się lamka że już rezerwa się załącza, Alfa postała przez noc i lampka zgasła a zapaliła się dopiero po 30 km:), więc te wskazniki faktyczmie nie pokazują dokładnie.
Groszek możesz kupić sobie tą Alfe :D
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-gta...566827493.html
jest przezajebista <3
ale fotek dojebali na tej aukcji...:P
Nooo:) ładna, ciekawe ile pali:)
4 litry na 1 km????:)