a mozesz napisac do amigasa na gg zeby domnie sie odezwal
Printable View
a mozesz napisac do amigasa na gg zeby domnie sie odezwal
Elbląg City, co taka cisza? kiedy spot? bo alfinka sie juz na mnie focha ze dawno nie skopała tyłka innym ar:( ciagle tylko kilowane sa gofry, łople i pasztety...nawet dzis bunia 5 sie zdziwiła:) chyba do torunia mnie na poligon na cały czerwiec od jutra wywalą, jutro bede wiedział wszystko:p
Koledzy, ja za granicą siedzę ostatnio i nie bywam w egu raczej... Alfapier, twoją Alfę widziałem w niedzielę w okolicach browaru, koło jakiejś karuzeli czy coś;) jestem teraz na parę dni a potem znowu jadę. Ale może uda się jakoś zgrać terminy;)
jestem za, puki co nigdzie mnie dzis nie wywalili, dalej bede kilował auta w egu <jupi>
No koledzy aura dopisuje więc trzeba jakieś spotkanie zorganizować :) Proponuję najbliższą sobotę lub niedzielę. Stare miasto rozkopali więc może plac Jagiellończyka? Pogadamy może coś wymyślimy i może wkońcu kogoś odwiedzimy np. Gdańsk..
To ja odpadam, siedze już drugi tydzień w chacie, ale w piątek rano śmigam do pracy na 3 tygodnie;)
przegapilem propozycje:p w sumie i tak w niedziele byłem na słuzbie:(
Witam Elblag i miłosników Alfy w Elblagu pisze tutaj ponieważ od niedawna mieszkam w Elblągu i szukam kogos kto posiada kabel do podpiecia 156 z 99r pod komputer i usunieciu błedu airbaga. Jezeli ktoś posiada komputer i kabel prosze odezwac sie na priv. Z góry dziekuje Pozdrawiam
a tak pozatym moglibysmy sie spotkac i poznac zrobic taki maly zlocik :)
Jak najbardziej jestem za. Czekam na propozycje