No ja właśnie też, dopóki ich nie kupiłem i się nie okazały wszystkie 4szt do prostowania... Zwracam je poprzedniemu właścicielowi.
A że ciężko znaleźć używki w naszym rozmiarze, to szukam innych.
Printable View
tomi, kupiłeś je ostatnio z allegro?? Czaiłem się na nie jeśli to te.
Witam
Mam pytanko odnośnie podświetlania zegarów. Wszystkie żarówki to t5 1.2W? Bo przepaliła mi się od obrotomierza jedna żarówka i myśle o wymianie wszystkich żarówek. Ktoś zakładał może żarówki LED? Nie mówie o niebieskich czy czerwonych. Tylko odpowiednik białych. Bo kolor podświetlania nie jest od żarówek tak?
O czymś takim myśle
http://moto.allegro.pl/zarowka-t5-1-...516307375.html
Pozdrawiam
to juz koledze odpowiadam, zmieniałem u siebie na diody led chyba wszystkie kolory i zadnych rewelacji z tym, dioda swieci jasniej lecz punktowo...nie zadowaloało mnie to i mam serie, zmieniłem tylko zegary na te ładniejsze z czerwona skalą:p
temat przerabiałem nie jedno krotnie, jak chcesz miec super równo swiatło wszedzie to tylko tarcze indiglo,
a w ogóle to ile żarówek siedzi w podświetlaniu zegarów (prędkościomierz, obrotomierz temp oleju i wody itp)?
juz mówie 3 na obrot, 3 na licznik i po jednej na kazdy inny wskaznik(razem 10 jesli masz 6 wskazników) do tego dochodza w nawiewach takie same, zegarek i popieniczka, tam mam czerwone wstawione:p ładnie wyglada,
Tak grzybek, dokładnie te http://allegro.pl/o-z-racing-16-et-3...477881180.html
Dymałem po nie przez pół polski, co prawda za darmo, ale dzień straciłem. Byłem tam wieczorem w sobotę, nie było możliwość sprawdzenia na wyważarce.
Wszystkie do prostowania, mają spore odchyły, jestem w trakcie rozmów ze sprzedającym, jeśli pokryje koszta prostowania, to zostawiam je.
P.S. rozpórka z OKP dotarła jakiś czas temu, po dokręceniu, maska się na niej spiera, dziwne.
Dobrze że ich nie kupiłem:) A poza tym mocowania rozpórki pasują??
Hehe, no dobrze :) to są właśnie zakupki na allegro.
Mocowania rozpórki pasują, maskę da się zamknąć, ale ewidentnie naciąga ją w dwóch miejscach na rozpórce.