pozdrawiam Kolegę Dysan20 który bardzo ładnie mi poświecił po oczach i Łukasza który tym razem chyba mnie nie zauważył wczoraj po 22,00 koło Maxa na Szkotniku
Printable View
pozdrawiam Kolegę Dysan20 który bardzo ładnie mi poświecił po oczach i Łukasza który tym razem chyba mnie nie zauważył wczoraj po 22,00 koło Maxa na Szkotniku
kertoip160, ja się od razu domyśliłem, że to Ty jak już do samochodu podchodziłem :) dlatego szybko Cię "doszedłem" bo w sumie myślałem, że mnie nie widzisz, że to ja do Gtv wsiadam :) Mogłeś się zatrzymać na jakąś bajerkę :) A z zasłoną luz, przynajmniej widać, że to gnojowóz :P hehe pojechał bym się z Wami "bujnąć" po mieście ale z Laską byłem a Ona mi sapie od razu jak tylko wkręcę ponad 4k rpm :P
Szczepan, kurde przyznaje się, że Cie nie widziałem... ale chyba wtedy do garażu jechałem i w głowie było tylko co tu podłubać przy aucie :P A Sylwek zawsze świeci po oczach :P
hehe no myslę, że w ta niedziele sobie pogadamy na spocie i zrobimy rundkę po mieście :) ja sobie własnie stanąłem koło twojej alfy żeby sprawdzić czy to Twoja i wtedy zobaczyłem, że TY idziesz, ale że nie było nam dane jeszcze gadać ze soba na zywo więc nie zatrzymałem sie na bajerke, a szkoda ;P
Ja jakby co - na niedzielę jestem chętny, może kogoś z kgr jeszcze skołuję;)
Tylko na którą się umawiamy ?
Ja znowu w ten weekend na 2 weselach :( grrr... ale obiecuje ze od października będę grzecznie jeździł z Wami na spoty :D
Pozdro ale parki z ciemnej 147, która tak strasznie machała do mnie w Tarnowcu dziś i srebrnej 156 pod wiaduktem w Tarnowie :)
Rozumiem, że spoty dalej odbywają się na parkingu przed Carrefourem ? A dokładnie w której części się zawsze ustawiacie ? Pytam, bo chciałbym wpaść w tę niedzielę na 15-tą.
No właśnie nie mam :) Sam jestem swoim jedynym znajomym, który ma Alfę :D