i dla tego nie spinałem jajec jak tylko się niby miejsca skończyły ...
Printable View
Czyli tak jest ze wszystkim, że ktoś się zapisuje a później lipa z tego wychodzi. No ale dzięki temu np. ja wskoczyłem na miejsce osoby, która się zapisała a nie zapłaciła. Może by w tym temacie napisać dokładnie co jest jeszcze dostępne to może ktoś się zainteresuje.
I ma bocian racje bo stare przysłowie pszczół mówi---- Masz łeb i ch...to kombinuj :D
Wróćmy do spraw zlotowych
teraz 3 kolejne strony będą o przeprosinach za OT?
Chciałem w imieniu zespołu Rotten Bark podziękować alfaholikom za głosowanie.
Zespół jest już w finale.
Zachęcam do oglądania finału.
Sobota Polsat 20.00
A wracając do zlotu...
Jako że mam ten luxus(:D) mieszkania 35km od Suśca, postanowiłem zobaczyć jak to tam w rzeczywistości wygląda i sobie tak pomyślałem, że napiszę jak to tam w rzeczywistości jest...
I zaczynając od domków, do środka niestety nie miałem możliwości wejść, ale z zewnątrz prezentują się bardzo ładnie... niestety jednak trudno mi wyobrazić sobie sytuację, w której na terenie ośrodka zmieści się ~50 Alfaholickich aut, niby przy każdym domku jest miejsce parkingowe na trawie + jakieś tam parkingi wolne, ale mnie się wydaje, że będzie ciężko
Basen jest fajnie zrobiony ale trochę mały jak na maksymalną liczbę wczasowiczów, a wokół jest dość dużo miejsca na materace żeby się poopalać
Przy basenie jest bar więc nie trzeba daleko iść żeby się poopalać z napojem chłodzącym :) poza tym są rozłożone stoliki, dużo stolików z parasolami, tak że chyba każdy sobie spokojnie usiądzie :D
Co do rozrywek... tak jak pisali rowery, park wspinaczkowy, sauna, plac zabaw dla dzieci, boiska do siatki i kosza i ogólnie jest gdzie posiedzieć, no jest takie niby jeziorko chociaż w sumie jest to poszerzona rzeka i tak czy siak ładnie to wygląda nawet teraz w pochmurny dzień bez zieleni
Opisując całokształt mogę powiedzieć, że jest tam bardzo ładnie, schludnie i czysto
nawet o tej porze jest tam spory ruch i ponad połowa domków zajęta
Miejsce na Zlot jak znalazł :D
Niestety nie zrobiłem fotek bo raz to zapomniałem aparat a dwa to i tak była brzydka pogoda... ale jak do mojego wyjazdu zrobi się naprawdę ładna pogoda to skoczę jeszcze raz i porobię jakieś ładne fotki :)
jak by ktoś miał jakieś pytania to dawać :D