Dzięki, to kupuję :)
Ogólnie prawe są tańsze i jest ich więcej także pewnie i pod kolor znajdziesz jak poszukasz
Już mam kupioną. 50zł za klamkę, 20zł wysyłka... Ale cóż, moja dziewczyna już tak marudziła, że musiałem w końcu kupić :P
- - - Updated - - -
No i tak trochę głupio otwierać drzwi pasażerowi od środka :P
Wierzcie lub nie - ale przeczytałem całe 48 stron tego tematu.
Siedzę i czytam bo jutro w końcu jadę po swoją wymarzoną już w wieku 18 lat 155-kę :)
W końcu najpiękniejsze z aut będzie moje !
Śmigam jutro po 2.0 8V z 1993 roku z oryginalnym przebiegiem 206 tys.km.
Niestety ma założoną niedawno instalację LPG (wlał bym bez) ale przeżyję i to - tym bardziej, że autko ma mi służyć na codzień do jazdy po mieście.
Miało być V6 ale jest już w żony 156 i wiadomo jak ciężko o V6 w 155 obecnie więc w grę wchodził już tylko TS 8V - najlepiej w wersji 2.0.
Przy okazji - szacun za waszą pracę i pasję opisaną w tym temacie.
Pochwal się jak kupisz.
LPG zawsze można zdemontować...:)
155 tez mi sie zawsze podobalo lecz jak dla mnie troche za ciasne sie okazalo i rozmyslam czy nie sprzedac mojej ale szkoda troche bo duzo w nia zainwestowalem i zal sprzedawac, swoja droga obserwujac ruch cen za granica i ilosc 155-tek jestem ciekaw jak ceny beda wygladaly za 5 lat oczywiscie aut w przyzwoitym stanie??
155 jest za ciasna....????to jest chyba alfa która ma najwięcej miejsca w środku w porównaniu do innych modeli alf...:)a wiem bo paroma juz jeździłem...;)
mam 2 metry 115kg za mna nikt nie usiadzie przy sygnalizatorach musze sie garbic prawie zeby widziec swiatlo albo stanac daleko przed :) poprzednim autem byl Merc w124 wiec roznica duza a i w nim za mna tez bylo ciezko usiasc jak sie wygodnie ulokowalem w fotelu zaczynam myslec nad powrotem do voyagera albo zmiana na jakas S-klase a Alfe to chyba do garazu schowam i bede trzymal i czasami jezdzil