ponieważ podszedłem do klienta uczciwie i wiedział o wadach autka i co ma do roboty,więc wiedział co kupuje.Nie nawidze u ludzi jak wciskaja drugiemu jaki to ideał jeżdżący by jak najwięcej zarobić;)
Printable View
Wczoraj pod wieczór srebrna 156 SW na Goleniowskiej, kolo mrygnął ja machnąłem :)
Dziś też pod wieczór srebrna 166 na klubowych ramkach :) wiadoma czyja była... ul Gryfińska i potem Struga :)
Pozdro
dziś widziana czarna 159 na klubowych ramkach na parkingu w galaxyna samym dole :D
Czarna 159 na klubowych ramkach? na niemieckich blachach może? ... jeśli tak to naszego kolegi który cosik ucichł na forum :)
Dziś koło 14 w okolicach Jagielońskiej piękne zaparkowane czerwone GT;)
A ja zapomniałem sie pochwalić ze upolowałem czerwone 156 GTA :) dość często stoi na Janickiego... piękna sztuka :)
Dzisiaj w drodzę z Gryfina do Szczecina towarzyszyła mi przez kawałek drogi ciemna 155 na ZGR. Nic więcej o niej nie powiem, bo jechała za mną, ale utwierdziłem się w przekonaniu że 155 to piękne auta. Rzadko mam okazję widywać je na drodze, więc radochy co nie miara :) Za to w wielką niedziele Kubas mnie przypalił jak od świątecznego stołu przerwę dla Belli zrobiłem. Swoją drogą to konkretnie ją po zimie wysprzątałem, aż chce się jeździć jak najwięcej :D
Zliczałem mito jeżdzące po szczecinie:
-moje czarne podstawowe
-czarne z satynowymi lusterkami (chyba 1,4 dissel) bo go spod swiatel zostawilem w tryle:P albo nie cisnal bo nowe autko.
-czerwone mito, ktore bardzoo czesto przejezdza przez moja ulice, a ze to jest mala uliczka w centrum to fajny widok czasem fundujemy mieszkacnac dwa mito obok siebie;P
-czarne(widzialem na sprzymierzonych vel szarych szeregów, dawniej lenina;])
czerwone mito też widziałem nawet wczoraj na Szczecin ul.Podjuchy
Czerwone Mito stacjonuje na Robotniczej, ale z tego co widzę, to kierowniczka raczej nie należy do forum... A szkoda;)