Chyba żeby ograniczyć wywalające błędy do minimum należy FORMATOWAĆ (odznaczenie szybkiego formatowania) pendrive każdorazowo tj. upd. 5.5 -> format upd 5.6 -> format. W moim przypadku to pomogło, więc jest szansa że innym też
Załącznik 285556
Printable View
Chyba żeby ograniczyć wywalające błędy do minimum należy FORMATOWAĆ (odznaczenie szybkiego formatowania) pendrive każdorazowo tj. upd. 5.5 -> format upd 5.6 -> format. W moim przypadku to pomogło, więc jest szansa że innym też
Załącznik 285556
Witam wszystkich Alfaholików,
Czy ktoś wie jak teraz uzyskać pliki z firmwarem Blue&Me? Polecana wszędzie strona blueandme.net nie działa... A przynajmniej od dwóch dni nie mogę na nią wejść. Próbowałem z kilku lokalizacji i różnych przeglądarek.
websitedown.info zwraca info, że strona blueandme.net "is down" - czyżby wyłączyli serwery?
Witam. Przymierzam się do update mojego B&M bo komunikuje się ze mną bo szwabsku ale mam jedną wątpliwość i wolę zapytać czy mogę zrobić update. Jeśli mam wersję z nawigacją głosową pliki z linku w tym wątku będą pasować do update na 5.5, potem 5.6 i język polski? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi
[MENTION=94072]alchemik86[/MENTION] Pozwolę sobie podlinkować epsonixa: https://www.forum.alfaholicy.org/159...ml#post2274337
Witam wszystkich serdecznie.
Mam problem z B&M w swoim Mito. Wgrałem język polski i wszystko działało elegancko, niestety zachciało mi się jeszcze wgrywania aktualizacji i tu już poszło coś nie tak. Możliwe ,że wyjąłem pendrive w trakcie robienia tej aktualizji. Na desce rozdzielczej nic już się nie pojawiało, więc myślałem, że to koniec. W tej chwili B&M nie działa w ogóle. Nie reaguje na podłączanie pendrive, ani na przyciski na kierwonicy. Próbowałem zresetować przez odpięcie akumulatora, ale nic nie dało. Czy można to jakoś naprawić? Proszę o pomoc :)
Odgrzeje temat - czy nie miał by ktoś najnowszej wersji B&M z Nav do Julki ?? Mam auto z 2011r i chciał bym to zaktualizować - nie wiem wydaje mi się że na początku zmiana katalogów działała normalnie a obecnie mogę tylko zmieniać same utwory co jest dość upierdliwe. Niestety włosi stronę z updatami ubili już kompletnie więc nie ma znaczenia z czego próbujecie się dostać i nie mam jak pobrać plików. Ewentualnie czy z 159 updaty pasują czy to są inne centralki ??
Ma ktoś może jeszcze te pliki do aktualizacji Blue&Me i spolszczenia i mógłby mi wysłać ? Napiszcie na priv proszę