-
Witajcie, jako że dopiero założyłem konto na Alfaholikach to wypada się przywitać regionalnie. Widzę, obserwując okazjonalnie, że nieśmiało zbiera się grupka posiadaczy Alfa Romeo z terenu Sądecczyzny. Mam nadzieję że uda się kiedyś dołączyć do organizowanych przez Was spotów.
-
Witamy, zapraszamy może coś się wykluje ze spotem.
-
Jak dalej w takim tempie będzie nas przybywać to braknie miejsca na płycie rynku ;)
-
Witamy witamy!
E gdzie braknie. Fontannę i choinkę się usunie a jak trzeba to i kasztana wytnie. :)
-
Ręce precz od kasztana!!! ;)
-
No nie chciałem poruszać bardziej kontrowersyjnego tematu jakim jest coś między fontanną a ratuszem ale ze względów religijnych przemilczę to. :)
-
taaa i narazić się miłującym pokój bojownikom o jedynie słuszne przekonania?
-
1 załącznik(i)
rynek duży, pomieścimy się:P nie no zdjęcia z płyty rynku wyszły by spoko, kwestia ustawienia i naświetlania:)dzisiaj zapomniała się spytać żona... jutro ma nie zapomnieć a jak zapomni to zadzwonię i jej przypomnę:)tak przy okazji, zdjęcia kolegi z rynku nocą, klimat jest
Załącznik 43925
tak czy tak moje zdanie w tym temacie jest takie że spot spotem w każdej chwili luz, ale akcja z płytą rynku, to po 1. na wiosne- nie uważam by oświetlenie choinki itd było fajnym tłem+ ewentualny śnieg, mokro itd Po 2.- zebrać naprawdę trochę aut by sens był tego przedsięwzięcia( czyt. realne np 8-10aut)
-
No jak się wszyscy zbiorą to będzie tyle. No a jakby zorganizować taki spot w biały dzień to można by jeszcze innych ludzi zainteresować. Niech wiedzą że są ludzie z pasją w NS.
Co do choinek to już za późno na te klimaty moim zdaniem. Święta już minęły. :)
-
Jakby się wszyscy zebrali to pewnie z 15 aut by było.