Bez zdjęć to wiesz... ;)
Printable View
Bocian czyli dobrze polecalem Dodo Juice :D ja też mam dodo tylko że blue velvet
ja nie jestem z tych co to wszystko fotografują - robię dla siebie a nie do pokazania
dzisiaj u mnie akurat pada to widać jak ładnie się układa woda na tym i jak przyspieszam to spływa :-)
meguiars NS u mnie przynajmniej nie ma jednolitego odcienia na całej desce ( od razu piszę - nie psikałem na kawałek i nie czekałem 10 minut i potem reszta - psikałem na aplikator i rozprowadzałem po całości a jednak lekkie smugi widać było na drugi dzień w słońcu )
no ale na razie bez szału , ale nie skreślam - poprawię , posprawdzam i dopiero będę oceniał
akurat dodo to już wcześniej miałem polecone
daje rade skubane - nawet ten malutki 30g
nie szalałem jak na razie i kupiłem ten malutki
Nie mam doświadczenia z tym megsem NS, ale przed nałożeniem wyczyściłeś porządnie plastiki rozcieńczonym apc? Jeżeli te smugi po przetarciu później mikrofibrą (ew. na drugi dzień) nie zejdą, to może po prostu na plastikach została resztka środka którego wcześniej używałeś i przez to megs nie złapał porządnie plastiku/odparzył się? Przed pierwszym nałożeniem takiego dressingu zawsze warto plastiki porządnie wypędzlować środkiem czyszczącym żeby pousuwać nie tylko brud, ale też właśnie resztki poprzednich powłok z plaka, pronto, czy cokolwiek tam mogło być napsikane wcześniej.
[QUOTE=bocian;1226
akurat dodo to już wcześniej miałem polecone
daje rade skubane - nawet ten malutki 30g
nie szalałem jak na razie i kupiłem ten malutki[/QUOTE]
A dlaczego niby ten malutki miałby nie dawać rady? Przecie to to samo co duży tylko inna ilość,a jakie dodo wybrales?
u mnie decha po PB NL wygląda tak
Załącznik 102048Załącznik 102049Załącznik 102050
na początku jest połysk , po paru min robi się taki lekki mat , mam nadzieje że udało m sie uchwycić efekt
ja czyściłem wszystkie plastiki APC Nielsena rozrobione 1/10, wytarłem fibrą, czekałem aż wszystko wyschnie i dopiero na to megs nałożony aplikatorem. Potem znowu przerwa i wypolerowane czystą fibrą:) Zaraz po aplikacji delikatny połysk był, ale na drugi dzień zero połysku, kompletny mat bez żadnych smug...:) Co nie zmienia faktu że jak mi się skończy ten dressing to będę próbował czegoś innego - oczywiście niemarketowego :)
U mnie bylo dokladnie tak samo - apc i potem ten megs i dzisiaj nadal efekt jak dla mnie nie jest taki super jaki bym chcial