Też jestem za piątkiem
Printable View
Też jestem za piątkiem
No to piątek, tylko gdzie tym razem? yago jak nasze koszulki???
1.Piracik
2.Wonski
3.Yago
4.Tweety
Jeszcze ja !!! :D:D:D
- - - Updated - - -
Ślesin parking przy OSIR. Zrzuta po 15zł ( jeżeli jesteście zainteresowani ) i będzie z nami profesjonalny fotograf. Potwierdzić bo nie wiem czy mu zawracać dupę.
mysle ze na piatek beda koszulki
a jesli chodzi o fotki to ja niejestem zainteresowany :(
ja też podziękuję
ja w piątek mogę ale po 19 tej ,bo do 18 jestem w pracy
Xofer co robiłeś przy komisach w ostatnią niedziele w Gnieźnie ??
To jak o której ten spot?
zlotowicze wejdźcie tutaj i uzupełnijcie jeśli iteresuje, dość istotne : http://forum.alfapomorze.pl/viewtopi...1c80b40#131633
Jak nikt niepisze to proponuje 19 parking przy OSIR. Koszulki powinienem miec juz ze soba
ja mogę być na 18.00 o 19,30 Wiktora muszę położyć spać
Ja mogę być na 20 bo muszę Klaudyna odebrać. Więc do Was dojadę.
spot dzisiaj 19.00 OSIR
Koszulki mam :)
Dzięki za spota :) koszulki ekstra tylko zobaczymy jak z rozmiarami :p yago pamiętaj o koszulce dla Lopeza. Miła niespodzianka i przywitanie od kolegów z Fiat Panda Klub Polska :) Podsyłam wam moją trase skąd będe jechał, stykniemy sie na wlocie na A1.Załącznik 96825
Chłopacy dajcie zdjęcia.
Proszę bałdzo ;) https://plus.google.com/photos/11272...wa&gpsrc=pwrd1
Witamy konińskich Alfoholików!
Niedawno zakupiliśmy naszą Ślicznotkę i zarazem przystąpiliśmy do klubu Alfoholików. Więcej w dziale "Nasze belle". Z racji małej ilości wolnego czasu trwa ogarnianie pozakupowe auta. mam nadzieję, że niebawem wszystko będzie tak jak sobie życzymy! Przy okazji - piszę w liczbie mnogiej bo moja fascynacja Ślicznotką nastąpiła pod wpływem zakochania się w niej najpierw przez narzeczoną ;P Więc to ona jest spiritus movens naszego Alfoholictwa :D
Do zobaczenia na naszych konińskich drogach!
Wczoraj na osiedlu parę bloków obok "namierzyłem" forumowicza (czarna 166, "Kubicafan"). Pozdro "Sąsiad" ;)
A tak przy okazji - macie namierzonego jakiegoś mechanika w okolicy ogarniającego Alfy?
Z przyjemnością się pojawię na jakimś. Jakieś plany co do powyższego? ;)
No właśnie co z tą sobotą jedziemy do Tomka na to wesele?
A o której godzinie ta zbiórka? yago, xofer, pirat jedziecie??
siemka! ja nie dam rady, od soboty zaczynam operacje - dwumasa. P.S. wiecie gdzie dobrze regenerują sprężarki klimy....
o 14.00 z wiadomej stacji
czyli z jakiej? Shell?
No to widzimy się jutro na rynku w Krotoszynie.
Czy poczekać za Wami w Koźminie na wylocie na Krotoszyn?
PS: mam wszystko co potrzebne na jutro
Obowiązkowy spot dla Yago, Wosnkiego, Pirata i Tweetego w tą sobotę lub niedzielę. Mamy do Was z Klaudyną ważną sprawę. Potwierdźcie jaki dzień Wam pasuje.
- - - Updated - - -
Reszta alfaholików oczywiście również mile wiadziana. Proponuje sobota 18.00 parking OSIR - jest ciepło więc pewnie będzie dużo ładnych plażowiczek :)
ja i wonski jedynie sobota, bo w niedziele mamy zawody strażackie :P
Czyli sobota czy niedziela ?
ja jak się wyrobie po zawodach to też moge być w niedziele