https://sklep.alfaholicy.org/
Printable View
kupiłem i czekam na ramki :D...po założeniu wstawię fotkę
już są ...
Nie wiem czy przewinął się ten temat już tutaj ale czy był jakiś pomysł na czarne w całości ramki z napisem? Ten sam wzór jest od 2013 :)
Załącznik 268670
Moje ramki po chyba dwóch latach. Auto myte tylko na myjni bezdotykowej. Nie było garażowane.
Chciałbym kupić nowe, ale sklep nie działa poprawnie na komórce :(
Kolego było o tym swego czasu głośno i na forum i na facebooku. Wracaliśmy do tematu kilka razy, aż dziwię się że nie zgłosiłeś problemu wcześniej - trafiłeś na wadliwą serię a seria to pojawiła się w momencie gdy zmieniliśmy producenta. Pierwszy raz drukowali dla nas ramki i około 100szt. wykonali nieprawidłowa farbą w kolorze czerwonym czego efektem było łuszczenie się nadruku. Wszystkie osoby, które do mnie zgłaszały ten problem dostały nowy komplet na koszt producenta. Wyślij mi na PW wiadomość z danymi do wysyłki lub napisz na maila sklep@alfaholicy.org a wyślemy Ci nowy komplet za darmo :)
Wszystkie opłacone na dzień dzisiejszy paczki zostały właśnie zlecone do wysyłki, w poniedziałek odbiera je kurier i we wtorek powinny być na miejscu.
Przepraszam za opóźnienia - niektórzy z Was czekają już ponad 2 tygodnie - ale w dobie koronawirusa nie mam niestety tyle czasu na sprawy sklepowe bo mam opiekę nad dzieckiem. Od 1go czerwca wracam jednak do normalnego trybu pracy i częstotliwość wysyłek na pewno się poprawi.
Witam, jeżeli zamówiłem u Pana ramki + inne gadżety w dniu 01.06.20 i w tym dniu zostało wszystko opłacone w jakim terminie można oczekiwać przesyłki?
Dodatkowo miałem taką samą sytuację jak poprzednicy z ramkami - czy mogę liczyć na uznanie reklamacji?
PS: miło by było gdyby ktoś odpisywał na maile podane w kontakcie do sklepu :)
Pozdrawiam
Kolego Cezar pozwolę sobie odpowiedzieć w tym temacie...max 10 dni z reguły jest wczesniej...natomiast jesli chodzi o reklamacje to ja na przykład od kilku lat bawię się w przygodę pod tytulem AR i średnio co rok wymieniam ramki na świeże...tak dla zasady,aby były świeże i ładne...to naprawdę nie kosztuje wszystkich pieniędzy świata a i nie są zrobione z kosmicznego metalu,pytanie kolegi o reklamacje który i tak robi to za pół darmo wydaje mi sie lekko nie na miejscu ;) taka moja dygresja.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Kolego FilipoInzhagi dziękuje za informację - jestem jak widzisz tu nowy więc po prostu chciałem wiedzieć jaki jest czas oczekiwania.
Jeżeli chodzi o ramki flatbeet sam napisał że był to wadliwy produkt i rozpatrywali już reklamację stąd moje pytanie - moim zdaniem na miejscu ;) Jeżeli uważasz że wymiana ramek
co rok nie jest dla Ciebie problemem to luz. Z mojej strony mogę podpowiedzieć iż działa sposób "pryśnięcia" lakierem bezbarwnym, podobno zwiększa żywotność druku na ramce.
Zamówiłem kolejny komplet więc wypróbuję i dam znać po roku jak wyglądają. Pozdrawiam
Bez urazy...a zarazem słuszna uwaga...życzę miłego użytkowania AR.
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Faktycznie mail mi umknął. Ramki oczywiście wymienimy na nowe ale proszę najpierw na maila sklepowego podesłać zdjęcie wadliwych. Sam piszesz że jesteś tu nowy a partia z wadliwymi ramkami sprzedawana była tutaj 1.5 roku temu choć oczywiście nie przeczę, że mogłeś wejść wtedy w posiadanie ramek klubowych nie będąc zarejestrowanym na forum :) A co do pytania to paczki wysyłamy zazwyczaj raz na 2 tygodnie, najbliższa wysyłka planowana w środę lub piątek po Bożym Ciele.
Ok. Zdjęcia wyślę jutro na maila. Jeżeli reklamacja będzie rozpatrzona pozytywnie do tych które zamówiłem proszę dorzucić te z uznanej reklamacji - w razie "w" będą na zapasie :)
Tak jestem "nowy" na forum ponieważ nie uważam żeby po zakupie auta AR od razu momentalnie rejestrować się na forum by stać się jedynym prawilnym alfaholikiem :D
Co do ramek kupiłem je nie rejestrując się na forum - zresztą mniejsza o to :)
Dzięki za info odnośnie wysyłki.
Pozdrawiam
Niestety u mnie po roku zaczęła schodzić farba i ramka wygląda teraz tak :(
Załącznik 271142
Witam, mam pytanie dotyczące realizacj zamówienia. W dniu 17.07 złożyłem zamówienie na ramki, w tym samym dniu dokonałem przelewu i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej informacji co się dzieje z moim zamówieniem. Paczki z również nie otrzymałem
Ok, zatem czekam cierpliwie
Witam, zapomniałem zrobić przelew za zamówienie, zapisałem sobie gdzieś dane i je zgubiłem. Gdzie znajdę dane do przelewy?
W czwartek rano wyszedłem do pracy a tutaj przed samochodem leży sobie tablica rejestracyjna :D. Nie mam tutaj do ramki żadnych pretensji, bo tą sam uszkodziłem kiedyś na parkingu. Przechodząc do sedna. Dzisiaj poszedłem do piwnicy wyciągnąć ramkę ze po starym samochodzie. Jakie było moje zdziwienie jak porównałem zatrzaski. Ramka, która była w piwnicy już od chyba 3 lat, była cała żółta, mimo, że nie była narażona na działanie promieni UV a była może tylko rok starsza od uszkodzonej. Na szczęście konstrukcja ramki się nie zmieniła i wszystko spasowało i mam obie ramki z białym kolorem :).
Piszę to jako ciekawostkę. Pomimo tego, że tylko za 6 złotych, to takiej solidnej ramki w markecie się nie dostanie. Nie ma bata :)
Siemka :)
Jakoś tak pewnie z 3 tygodnie temu zakupiłem ramki i puściłem przelew. Dotarł? Wiem ze czas oczekiwania może być dość długi ale chciałbym się upewnić ze kasa przeszła :)
Cześć, pisałem ostatnio maila na adres: sklep@alfaholicy.org ale bez odzewu dlatego napiszę i tutaj. Składałem zamówienie 10.07 ale nie dostałem żadnego potwierdzenia. Wyżej była mowa o wysyłce 28go ale mnie to też chyba ominęło :)
Witam zamówiłem ramki i smyczkę i jeszcze nie dotarła przesyłka można jakoś się dowiedzieć co z zamówieniem
post do usunięcia.
Witam, 12.09. złożyłem zamówienie oraz opłaciłem je na ramki i smycz. Kiedy mozna się spodziewać przesyłki?
Witaj, paczka została dziś wysłana i jutro należy spodziewać się kuriera.
Dzięki i pozdrawiam
EDYTA - przesyłka dotarła cała i zdrowa :cool: Dzięki raz jeszcze
Pany i Panewki,
Z kim te ramki uzgadniać? Komplet by mi się nadał.
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
25.10 opłaciłem zamówienie, mam nadzieję że się nie zapodziało...
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Hmm, jeszcze nic nie dotarło
To skoro Twoich jeszcze nie ma po niemal miesiącu to jestem ciekawy kiedy przyjdą moje, bo 12.11 robiłem zamówienie. Celowałem z terminem do urzędu, żeby od razu nowe tablice zamontować w tych ramkach, ale chyba trzeba będzie od razu Bellę zarejestrować. Kiedy jest realny termin planowania wysyłki partii?
Ja chyba jutro dostanę. Przyszło mi powiadomienie sms
Paczki wysyłamy raz na 2 tygodnie o czym jest mowa w opisie każdego przedmiotu. Ostatnia tura wysyłek była w poniedziałek a tak sie niefortunnie złożyło że Twój przelew został odnotowany w poniedziałek wieczorem, już po wysyłce. Postaram się jednak wysłać Twoją paczkę jutro a najdalej w poniedziałek.
Załącznik 281514
Nie minęło 8 miesięcy, a moje ramki wyglądają tak :/
Znacznie trwalsze były te ramki na białym plastiku, miałem je ponad 4 lata na 147.
Co z nimi nie tak, na foto wygląda ok.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
Stare ramki z białym plastikiem wytrzymały mi ponad 5 lat. Te obecne po 2 latach już nie mają grama czerwonego koloru na pasku na dole.
Chciałem kupić nowe, ale jak mają wyglądać po kilku miesiącach ponownie tak samo to chyba nie warto...
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Mi się marzy wersja czarno-srebrna, taka w jakiejś fajnej wersji, coś jak te znaczki czarno-srebrne. Taka bardziej elegancka.