dziś zostały sprzedane
Printable View
dziś zostały sprzedane
No to się pospieszyłem widzę... Ale jakby ktoś miał opony zimowe 15" w dobrym stanie to jestem zainteresowany :)
Robert nie posiadasz może linki od opuszczania tylniej szyby ?
Radek jakies linki mam ale musiałbyś sobie przymierzyć czy bedzie pasować, bo ori od alfy juz chyba nie mam, ale za to mam od fiata sieny a to chyba to samo jest.
Panowie, co to tak cicho? jak ma się sprawa tego naszego spota?
Otwarty jestem :D
No była mowa o niedzieli ktora to nieublaganie sie zbliza :P
ja się piszę.
już jest nas 3 ;) nie jest zle :D wystarczy żeby zablokować sobótkę nie Lichy ?? :D
To pokico byłoby nas trzech, a gdzie Ci "nowi" którzy byli tacy chetni?
Z daleka chętni :]
Heh, no właśnie :/ a miałem cheć na jazdę tą 159
hehehe kupisz to się przejedziesz ;p
Ja to mam ochotę przejechać się ale 8C :D:D
i 900 post strzelił dzieciaki :D
zrobie swoja na 200 i bede wiedzial jak to jest :P a po za tym chyba predzej ja przejade sie 159 niz Ty Seba 8c hahaha :P
a mi strzelił 200 post :)
- - - Updated - - -
a wracając do tematu to może tym razem byśmy sie do Płońska bujnęli?? Tak jakos mam chęc po straganach ostatnio pochodzic:P
Jeśli chodzi o mnie to na dzien dzisiejszy mogę sie pisać ale nic nie obiecuje.
Piotrek, ktoś w razie spota musi nas po tym płońsku oprowadzić bo ja pod biedronkę i kfc trafie, ale co dalej? :P
Ja mogę Was po sklepach motoryzacyjnych pooprowadzać w Płońsku :D
nie no po sklepach motoryzacyjnych to nie, bo utwierdzimy wszystkich w bardzo znanym przekonaniu :P
Ano Seba blokować sobótkę już można.. tylko tym razem nie przepuszczamy :D
na spot w Płocku piszę się na 100%
w sobotę mam krótki wypad do naszych zachodnich sąsiadów... to będę zbyt zmęczony w niedzielę, żeby jechać do Płońska, ale jak coś to zobaczę po powrocie... w każdym razie wolałbym na miejscu :P
Fenix, ale żeś mi ładnie zamruczał przy uchu tym swoim V6 :D
a jak już mowa kto by jaką Alfą chciał się przejechać... to intryguje mnie ta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Nuvola
hehehe :D
To ja mimo wszystko zapraszam do płońska. Oprowadzic mogę, moze nawet cos wymysle ciekawego. Jakas niespodzianka....wszystko zależy od tego ile osób by bylo.
chciało się przyszpanować to się ma !
no ładnie się tam rzucałeś na boki... :P
:cool: Załącznik 107979
Sam robiłeś ? Elegancko wygląda :) wrzuć foto za dnia :) Ciemne środki + soczewka dodają agresywności Alfie :) Tym bardziej ze seryjne reflektory w nocy to ze tak powiem kibel :)
Co to za Alfa w tle ? Na części może ? hehe przydałoby mi sie co nieco :p
Co do lamp to kupiłem od Proxima, a alfa jeździ i to całkiem niezle więc nie bede jej rozbierać, ale możliwe ze niedługo cos będzie :D
Ma ktos moze jakis niepotrzebny glosnik do drzwi tylnych prawych?? Jak ma to niech wezmie ze soba na spota dzisiejszego o 18:)
to gdzie się spotykamy ?
Głośnik mam ale nie wezme bo nie jade z domu a spotykamy sie o 18 nad wisła
Szkoda, bo w tygodniu tez byloby cieżko sie złapac:/
Załącznik 108162Załącznik 108163Załącznik 108164Załącznik 108165Załącznik 108166Załącznik 108167Załącznik 108168Załącznik 108169Załącznik 108170Załącznik 108171Załącznik 108172Załącznik 108173Załącznik 108174Załącznik 108175Załącznik 108176Załącznik 108177Załącznik 108178Załącznik 108179Załącznik 108180Załącznik 108181Załącznik 108182Załącznik 108183Załącznik 108184Załącznik 108185Załącznik 108186Załącznik 108187Załącznik 108188Załącznik 108189Załącznik 108190Załącznik 108191Załącznik 108192Załącznik 108193Załącznik 108194Załącznik 108195Załącznik 108196Załącznik 108197Załącznik 108198Załącznik 108199
Zakończenie sezonu w Płocku
Panowie może organizujemy jakiegoś spota na zakonczenie lata ? Zadzwońcie do znajomych co mają "włochy" żeby było Nas jak najwięcej !!!
Ja tez postaram się załatwić jak najwięcej chętnych :) może uda mi się załatwić Bellę której jeszcze nikt z forum nie widział a napewno się spodoba ;)
Co do terminu i miejsca to do ustalenia jest :)
Fajnie by było jak by też nowe osoby z forum wpadły zapoznać się z nami :)
Pozdrawiam
Seba a może wrócimy do tematu tego grilla (ogniska) które miało być jakiś czas temu a nie wyszło????
witajcie
czy któryś z kolegów miał by chęć sprawdzenia dla Mnie autka
mam dość daleko w wasze rejony jestem z małopolski , a szukam autka dla brata chodzi mi o ten egzemplarz
http://allegro.pl/sliczna-alfa-156-l...539428598.html
Co do zakończenia lata/wakacji to ja jestem chętny, a i pozdro dla Lichego, widziany dzisiaj na tysiąclecia ok 15.20 :D a mam fotki z wczorajszego powrotu z pracy, polska mysl techniczna i transportowa :D :D :DZałącznik 108528Załącznik 108529 kto zgadnie co jest w środku?
Robert jedziesz ostatnio z zagadkami:) może łopel zafira;).
nieeeeeeeeeeeee, to włoch :P
Jak nie lancia ZETA,:confused: to się poddaję.
Auto, które to wiezie jest niewiele wieksze gabarytowo od Zety :P
Nie mam pojęcia, up.
Może ktoś inny się wykaże :D