Robimy listę :D
Dopisywać się:
1. Arthrm
2. Znajomy (chyba) :)
3. Cool Kid
4. Czester
5. Asik
6. Eilat
Printable View
Robimy listę :D
Dopisywać się:
1. Arthrm
2. Znajomy (chyba) :)
3. Cool Kid
4. Czester
5. Asik
6. Eilat
Jak mnie puszczą z pracy wcześniej to się zjawie , na razie pracuje do 16 więc 50/50
Hao halo, to gdzie się w końcu spotykamy?
no wlasnie :P a tak na marginesie co myslicie o oponach federal? chca mi wymienic na te oponki za 480 euro...
53.41961,-7.936034 google maps!!!!
mowisz i masz! duzy parking latwo znalezdz!:o
zbiurka o 13.00!!
Najkrótsza droga jakimiś bocznymi,ale damy rade :)
Paweł, będziesz w niedziele?
Gdzie i co polecasz?;)
im dalej od Dublina tym lepiej :) ja w zeszłym tygodniu płaciłem 75 ojro za 17tkę
Tylko jakie opony sa dobre i w normalnej cenie? Poza dublinem nie mam pojecia gdzie jechac... Kolega polecal mi NI... Jezeli chodzi o opony to bylem zadowolony z debicy kiedys ale tu pewnie ciezko je dostac
Ja kilkukrotnie kupowałem w www.atlastyres.ie oddział na Kylemore Rd D12, możesz jeszcze spróbować na www.eiretyres.com Ja polecam Goodyear Efficient Grip - na tym aktualnie jeżdzę oraz Pirelli P7 Cinturato.
Pozdr.
Dzieki:) widze ze cena za powyzsze opony to ok 200 euro za sztuke... kolega wybiera sie na spotkanie? :)
Niestety opony w tym rozmiarze (225/50/17) są drogie nawet w PL. Z doświadczenia zdecydowanie nie polecam produktów z chin, choć cena baaaardzo kusi:) Na spotkaniu niestety nie będę maybe next time:)
Ja tam zawsze wsadzam uzywki z montazem za 200-250e za komplet:) Jeszcze nigdy nie mialem problemu. Tyle ze w Dublinie to moze dwa zaklady maja sensowne oponki uzywane, reszta to smieci. Jeden jest na Finglas Rd w bisness parku drugi na longmile road zaraz przy 103.8 spin disco. Ale oczywiscie jakby mnie bylo stac na nowe to zalozylbym nowe, dluzej jednak wytrzymuja.
Na spotkaniu nie bede niestety, nie mam mozliwosci ze tak powiem.
najlepszego dla Arturów :P
no ja nadal szukam miejsca i opon :P ale chcialbym nowe :/
Zawsze możesz ściągnąć z Polski, wyjdzie taniej :)
Wysłane z iPada 2 przez Tapatalk HD
wlasnie nie wychodzi tak tanio ;) jakbym mial swoje opony to zalozenie ich + balans wyszłyby mnie bardzo drogo ;) za sam balans placilem 80 euro :P przesylka bedzie kosztowala kolejne 80 euro jezeli nie lepiej ;) to jest juz 160 euro... a i w cenach nie ma az tak wielkich roznic ;)
dzieki ;) dostalo mi sie dzisiaj szafke na narzędzia :) wreszcie wszystko w jednym miejscu ;)
nudzilo mi sie jak Ja mylem ;)
Pawel M bedziesz jutro? :) Co dokladnie jutro robimy?;) znajomy bedzie :) moge prosic o nr telefonu na pm od kogos z Athlone w razie czego?;)
Ja dopiero robote "skonczylem" i nadal nie jestem pewien czy sie obrobie - jeszcze rano trzeba dokonczyc