mam zderzak przedni w kolorze Twoim do opylenia nie chcesz??
mam zderzak przedni w kolorze Twoim do opylenia nie chcesz??
Ja również dziękuje za spota, na pewno się jeszcze pokaże. Seweryn ale niefart z tą sarna. W tym kole łowieckim mogłeś im powiedzieć, żeby pilnowali swoich sarenek, jak im tak teraz przykro.
Mrutyś i Bocian ale chłopacy jesteście "spięci"...Przecież z tym "panem" to było tak sobie napisane he he he...Mike nie mogłeś nas dojść na Roździeniu bo Seweryn chyba zaparł się prawą nogą na pedale...tym prawym oczywiście...Co do całego inwentarza...Ani sarenki ani krowy (Mrutyś;) ) nie są tak dobre jak krówki z mojej hodowli;)
micorl-nie mogłem was dojść bo jechałem przed wami :) A baśka wzięła sporo w płuca i szkoda było zwalniać.
Cena - ok małe wgniecenie da się naprawić jak i tak do przemalowania to nie ma co się przejmować (blacharze nie mają czasu ) . Co do koloru to teraz zamawiam lakier w Sosnowcu ul.Orląt Lwowskich 17 . Jak przyjdzie co do czego to podam Ci szczegóły oraz jak chcesz to mogę podjechać i wszystko się dowiesz .
To i ja się reaktywuje z tą maską bo mnie jakiś wuj zarysował paska i leciutko błotnik :\ uroki parkowania w ciasnym centrum.
W czwartek będą bilety na SCP do odbioru :)
w Czwartek jestem do 22.15 jak coś :) - z pół lśniącą przygotowaną Alfą na SCP
Przyjadę po bilecik na SCP.
a przed 23 ni bydzie już nikogo kto by mie podoł ?
chyba że maryśka bydzie w DG we piątek jakoś abo we sobota kole 13-14 to niech mie bierze tyn bilet
Bocian przywiozę Ci je pod kopalnie.
Bo akurat o 23 będę wracał od Ani ;)
ja tez sie melduje w czwartek po bilety
ja tez podjadę o ktorej ? ,dalej na niebieskim?
Będę w czwartek to mogę bocianowi zgarnąć bilet- ja tez będę pewnie jechał na SCP dopiero ok 15 i pewnie się z bocianem i jeszcze kimś zbiorę na wspólny wjazd.
Ja tez melduje sie po bilecik jutro :)
ostatnio jak jest pogoda to pod Go Sportem a jak nie ma pogody to na niebieskim godzina 20;00
witam :)
jutro wpadnę do was na spocik do Kato .... myślę być tak po 19, nie wiem gdzie jest "go sport" więc będę was szukał i przy okazji odbiorę wejściówki na Summer :)
Kieruj się na Centrum Handlowe 3 Stawy (Real,Media Markt,Go Sport), przy autostradzie A4.
Pzdr
oki dziękas :)
a dla mnie znajdzie sie bilet ? :D
mosz
https://maps.google.pl/maps?saddr=Ma...sz=17&t=m&z=10
marycha - dzięki
czyli Py4 nie musisz dupić pod gruba ( marycha mie weźmie bilet )
I jak nie będzie dzisiaj pogody (bo na to sie zanosi) to jak sie dostać na "niebieski" ?
Witam,
Na 90% się dziś pojawię :)
Pzdr.
To jest wszystko jedno wielkie centrum handlowe ze znakami, dostać się na podziemny jest prosto, wystarczy patrzeć na znaki :)
P4 podał mapke na Go-Sport no to zaraz obok jest Real a pod nim parking
Dzięki :)
Pewnie się zjawię ;)
To o 20:00 na niebieskim.
Dla nie wtajemniczonych jest to parking podziemny na przeciwko myjni samochodowej.
Dzięki wszystkim za dzisiaj:) Znowu pojawiło się parę nowych twarzy i bardzo mnie to cieszy...Nadmienić należy, że pojawiają się również przedstawicielki płci pięknej, co dodatkowo trzeba pochwalić:)Niech ta pogoda w końcu się poprawi tak, żebyśmy mogli zaszaleć w sobotę...W takim gronie na pewno się uda;)
Sprawdzałem pogodę bo w ten sam dzień jest rajd wisły. Powiem tak szału nie ma ale jest szansa, że nie będzie padać. :)
pogoda ma być ok, tylko około 13.00 może pokropić przez chwilę :)
ale ma być ciepło 18 stopni, no więc parasolki na te chwilowe opady i grilujemy dalej :D
Damy rade :D
Proszę o pisanie na PW kto chce żarówki ledowe i żeby nie było rozczarowania najlepiej symbol jaka powinna być
Dzięki
Ale mówisz o diodach do oświetlenia kabiny? Do tej lampki? A w jakiej cenie je masz? :P