widziana 156 azurro fantasia na DWR pod technikum na borowskiej o 15. nie mialem czasu gadac ani machać, jedyne co to zauwazylem kartke na sprzedaż "alfa romeo 156 1.6 turbo" ^^ taaaa.... :D
Printable View
widziana 156 azurro fantasia na DWR pod technikum na borowskiej o 15. nie mialem czasu gadac ani machać, jedyne co to zauwazylem kartke na sprzedaż "alfa romeo 156 1.6 turbo" ^^ taaaa.... :D
1.6 TSurbo
Widziana dzisiaj czarna AR GT w forumowych ramkach tablice DLU około 18 na Wrocławskiej, krzyżówka Tesco/Shell, mrugałem ale bez odzewu. Stała pierwsza na światłach do prawoskrętu ja naprzeciw także do prawoskrętu.
kiedy jakiś zlot ;)?
Można pomyśleć coś o niedzieli ? ;) tylko gdzie i jaka miejscówka ? jakieś propozycje ?
W Niedziele to Ja będę w Wałbrzychu-Świebodzicach ;) Brazyliana leje Hiszpanów ;)
Pozdrawiam wszystkich Alfistów widzianych dnia 29-06-2013 na trasie Złotoryja <-> Kraków ... i w drugą stronę dnia 01-07-2013 . Co po niektórzy zdziwieni byli nieco co robi AR z rejestracją DZL wśród KR :)
Pozdrawiam czerwonego Spidera widzianego w Jeszkowicach- firma Technobud. Wołałem, ale nie słyszałeś ;)